سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در چهارمحال و بختیاری؛

تولید سالانه بیش از ۲۶ هزار تن گوشت قرمز

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از تولید سالانه ۲۶ هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سام مردانی با بیان اینکه سالانه ۲۶ هزار و۶۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید و روانه بازار می‌شود، گفت: تولید گوشت قرمز با افزایش ۱۵ درصدی و تولید گوشت سفید با افزایش ۲۴ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال همراه است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: در حال حاضر ۳۹۲ واحد دامداری صنعتی در این استان فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.