او بیان کرد: مجمع سلامت در توسعه وضعیت بهداشتی جامعه فعالیت میکند، اما یکی از مشکلات ما پایین بودن مشارکت اجتماعی است و مهمترین نشانه آن عدم توسعه تشکلهای مردم نهاد میباشد لذا تلاش ما در جهت ترغیب مردم به سوی تقویت نهادهای مدنی است که با فعال بودن آنها بسیاری از معضلات در جامعه حل میشود.
رضایی رییس اداره تامین و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه فرماندار هرسین در راستای تقویت حوزه سلامت سالهاست فعالیت میکند از ایشان تقدیر کرد و گفت جامعه ما نیاز دارد به صورت یک حرکت پویا و غیر ایستا اولویتهای
سلامت را از سیاستگزاران منطقه خود مطالبه گری کنند و در این راه بایستی ظرفیتهای مشارکت مردم شناسایی و سازماندهی گردد و سپس توانمندی صورت گیرد و مردم به این باور برسند که در تصمیم سازی و تصمیم گیری نقش خواهند داشت و این مسئله مولد اطمینان و اعتماد خواهد بود.
او تاکید کرد در این زمینه لازم است حرف و خواسته مردم را بشنویم و خواسته مردم حایز اهمیت است چرا که خواستهای مردم با دیدگاههای کارشناسی متفاوت است، مردم با تامین نظرات کارشناسی راضی نمیشوند آنها با مشاهده و کیفیت دریافت خدمات اولویت دار خود راضی خواهند شد.
ایمانی رییس مرکز بهداشت شهرستان هرسین بیان داشت: ما در سامانه ۱۹۰ مشکلات شهرستان را رصد میکنیم و در جریان مشکلات محلات قرار داریم، اما گاها مشکلات ما فراتر از این موارد است و ما برای رفع این معضلات نیازمند همکاری و مشارکت همه دستگاههای اجرایی شهرستان هستیم. وی اظهار داشت در تک تک مناطق اعم از شهری و روستایی سرفصل اولویتهای سلامت محور را احصا شده داریم و نیازمند همکاری عملی و موثر سایر ادارات هستیم در سطح این شهرستان تا کنون ۵ کانون سلامت شهرستان راه اندازی شده است و اعضای آن نیز مشخص گردیده است.
انتهای پیام/ز