تقی زاده افزود:گوشت حاصل از مرغ در سن پایین و کم وزن از چربی کمتری برخوردار است و در کاهش هزینههای بهداشتی نیز تأثیرگذار است.
معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت :با افزایش سن مرغ، هزینه تولید به دلیل افزایش هزینه غذا افزایش مییابد و در کنار آن، کاهش سن و وزن کشتار سبب میشود تا از مواد خوراکی جیره با بیشترین راندمان بهره گرفت.
او افزود:وزن زنده مرغ طبیعی باید بین ۲۵۰۰ گرم تا ۲۶۰۰ گرم و وزن مرغ لاشه براساس نژاد و هدف پرورش بین ۱۲۰۰ گرم تا ۲۰۰۰ گرم باشد.
تقی زاده افزود : تولید مرغ سایز مزایایی دارد که از جمله آن ها کاهش ضایعات تولید، بهبود شاخصهای اختصاصی،کاهش مصرف دارو و بیماریها ،کاهش هزینههای تولید و منابع انرژی است.
او گفت: از جمله دیگر مزایای مرغ سایز که مصرف کنندگان باید به آن توجه داشته باشند کاهش ضایعات لاشه ، کاهش چربی ، ترد و لذیذتر شدن گوشت مرغ و کاهش بیماریهای طیور به همراه پیشگیری از مصرف دارو و آنتی بیوتیک است.
انتهای پیام / ر