سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون علمی و فناوری رییس جمهور:

فروش نفت، ما را به وارداتچی تبدیل کرده است

ستاری گفت: بوروکراسی‌های اداری و زیرساخت‌های فکری در راستای حمایت از واردات و مخالف با تولید و صادرات است.

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی در مرکز همایش‌های بین المللی رازی تهران برگزار شد.

در این مراسم  سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور اظهار کرد: بزرگترین شرکت‌های داروسازی، بیشترین و بهترین دارو‌های بیوتکنولوژی در منطقه، در ایران قرار دارد و شرکت‌های داروسازی از ظرفیت ارزشمند فارغ التحصیلان داروسازی بهره‌مند شده اند. برخی از این شرکت ها، چندین هزار فارغ التحصیل را با میانگین سنی ۳۲ سال، بکار گرفته اند و خروجی فارغ التحصیلان داروسازی از کشور، بسیار اندک است که این نتیجه نگاه وزارت بهداشت به حوزه داروسازی است.

او افزود: سازمان غذا و دارو یکی از مترقی‌ترین نهاد‌ها در کشور و وزارت بهداشت است که به توسعه تکنولوژی در کشور کمک کرده است.  امیدواریم که چنین نهاد‌هایی در وزارت نفت و سایر دستگاه‌ها نیز وجود داشته باشد تا علاوه بر تعیین و استقرار استانداردها، به تولید و تولید کنندگان ایرانی کمک کند.

بهترین دارو‌ها و تجهیزات پزشکی در کشور تولید می‌شود

معاون علمی و فناوری رییس جمهور بیان کرد: ۱۱۰ سال فروش نفت، ما را به وارداتچی تبدیل کرده و متاسفانه بوروکراسی‌های اداری و زیرساخت‌های فکری در راستای حمایت از واردات و مخالف با تولید و صادرات است. در حال حاضر بهترین دارو‌ها و تجهیزات پزشکی در کشور تولید می‌شود، اما فرهنگ عمومی و زیرساخت‌های فکری، مصرف کالای خارجی را ترجیح می‌دهد که باید با این فرهنگ و زیرساخت فکری، مبارزه کنیم.

ستاری یادآوری کرد: در بخش پژوهش و تحقیقات حوزه سلامت با وجود مشکلات فراوان به ویژه محدودیت اعتبارات، پیشرفت‌های بسیار خوبی حاصل شده که مشارکت بخش خصوصی به این پیشرفت کمک کرده و بخش خصوصی صد‌ها میلیارد تومان در این حوزه، مشارکت کرده است.

او تصریح کرد: هر وقت که پیشرفت‌های حوزه دارو و راهکار‌های درمانی را می‌بینیم، نشان دهنده پویایی سیستم و مشارکت بخش خصوصی در حوزه تحقیقات و پژوهش است. دولت‌ها هر قدر هم که در حوزه تحقیقات، سرمایه گذاری کنند، نمی‌توانند محصولات چندانی را تولید کنند، اما محصولات زمانی تولید و تقویت می‌شوند که بخش خصوص در بخش تحقیقات و پژوهش مشارکت کند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور تاکید کرد: بخش خصوصی سرمایه گذاری‌های فوق العاده در تحقیقات و پژوهش حوزه سلامت کرده و شرکت‌های دانش بنیان بر روی جوانان، نخبگان و ایده‌های ارزشمند آنها، تمرکز دارند. هر قدر امور آن‌ها را تسهیل و از تولید حمایت کنیم و پذیرای روش‌های جدید آن‌ها باشیم، بیشتر می‌توانیم جوانان را در کشور جذب کنیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.