او با اشاره به اینکه امسال از ۳۰ دستگاه اجرایی فعال در حوزه نماز تقدیر شد، ادامه داد: امسال نیز اجلاس استانی نماز در همدان و تمامی شهرستانهای استان برگزار شد که یکی از نقاط مثبت این دور از اجلاس، تقدیر از فعالان و خادمین نماز در استان بود.
کارشناس ارزیابی ستاد اقامه نماز استان اشارهای به سامانه سجاده داشت، افزود: امسال نیز تمامی دستگاههای اجرایی استان موظفاند تا گزارش عملکرد خود در حوزه نماز را در سامانه سجاده ثبت و بارگذاری کنند.
شاکری ادامه داد: برگزاری جلسات توجیهی برای رابطان نماز در شهرستانها و واحدهای تابعه و ارسال توافق نامههای اجرایی نماز در جهت بارگذاری برنامه و فعالیتهای انجام شده در دستگاههای اجرایی شهرستانها از سوی دبیران اجرایی در مرکز استان و بومی سازی این توافق نامهها از دیگر اقداماتی که باید انجام گیرد.
او افزود: پارسال استان همدان بیش از ۹۵ درصد بارگذاری اطلاعات در سامانه سجاده را در کشور داشته است که این بسی خوشحالی و افتخار است.
حجتالاسلام علیرضا تمیمی، کارشناس فرهنگی ستاد اقامه نماز استان همدان، نیز در این مراسم گفت: یکی از درسهایی که میتوان از سردار دلها «حاج قاسم سلیمانی» گرفت، این است که ایشان در تمام زندگی خود تلاش کردند تا یک سرباز باشند.
او افزود: ما نیز باید تلاش کنیم تا در هر پست و لباسی که مشغول به خدمت هستیم خود را سرباز این ملت دانسته و به فکر خدمت به خلق باشیم.
کارشناس فرهنگی ستاد اقامه نماز استان همدان عنوان کرد: یکی از اقدامات این مجموعه اعزام ائمه جماعات ادارات به مدارس است در این طرح، ائمه جماعات موظف اند که هفتهای یک بار در مدرسه نزدیک محل خدمت و یا منزل خود حضور داشته و به اقامه نماز جماعت بپردازند.
تمیمی با اشاره به اینکه ستاد اقامه نماز استان آمادگی اعزام استاد و مدرس به کلاس و جلسات دستگاههای مختلف در حوزه نماز را دارد گفت: خوشبختانه برخی ادارات و نهادهای علمی به منظور برگزاری نشستها و جلسات مختلف در حوزه نماز پیش قدم و فعال هستند که این مجموعه آمادگی اعزام استاد و مدرس را به این مجموعهها دارد.
انتهای پیام/ب