سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بیش از ۱۰ هزار اتن ماهی در کردستان

بیشترین میزان مصرف ماهی در استان کردستان را ماهیان گرم آبی تشکیل می‌دهند که از منابع آبی استان صید می‌شود .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،مدیر شیلات و امور آبزیان کردستان میگوید ۶ تعاونی صیادی در استان سالانه با صید ۶ هزار تن ماهی بخشی از مصرف غذایی مردم را تامین می‌کنند .

به گفته حسین پور، ۵ تعاونی آبزی پروری در کردستان هم ماهی را به صورت روزانه صید و روانه بازار می‌کند .

او افزود :پارسال بیش از ۹ هزار و ۷۲۵ تن ماهی در کردستان تولید شد که این رقم امسال به بیش از ۱۰ هزار تن خواهد رسید.

مدیر شیلات وامور ابزیان کردستان افزود :۲۵۶ مزرعه پرورش ماهیان سردآبی در قالب ۳ مجتمع و ۱۳۰ مزرعه خرد هم سالانه ۴ هزار تن ماهی را روانه بازار مصرف می‌کنند.

حسین پور اظهار کرد :مصرف ماهی که سرشار ازویتامین‌ها، پروتین وچربی‌های غیر اشباع امگا ۳ است از بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان پیشگیری می‌کند .

سال گذشته مصرف سرانه ماهی در استان ۵ و ۹ دهم درصد بود که امسال این رقم به ۶ و ۱ دهم درصد افزایش رسیده است
میانگین سالانه مصرف ماهی در کشور ۱۱ کیلوگرم و در جهان ۲۱ کیلوگرم است .

انتهای پیام /ف

برچسب ها: مصرف ماهی ، ماهیگری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.