معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه افزود: این رویداد یک فرصت اقتصادی کم نظیر برای روستاییان و فعالان اقتصادی در زمینه گردشگری است.
او بیان کرد: رویداد گردشگری کرمانشاه ۲۰۲۰ میتواند در راستای ارتقا تبادلات اجتماعی و سطح فرهنگ بسیار مؤثر باشد لذا باید برای آماده سازی آن در زمینه توسعه زیر ساختها اقدام لازم صورت بگیرد.
سالاری گفت: در آمد حاصل از این رویداد نیز در توسعه بخش گردشگری در همان روستاهای هدف هزینه خواهد شد و بازچرخش آن به مردم خود روستا بر میگردد.
او با بیان اینکه این رویداد میتواند در حفظ و نگهداشت جمعیت روستایی بسیار مؤثر واقع شود، ادامه داد: همچنین این رویداد به واسطه حضور گردشگران سطح امنیت منطقه را افزایش خواهد داد.
معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه بیان کرد: متولی اصل این رویداد مردم، دهیاران و فعالان بخش گردشگری هستند و دستگاههای دولتی فقط نقش هماهنگ کننده دارند.
این مسئول ادامه داد: استارت این رویداد در اواخر سال ۲۰۲۰ زده میشود و پس از آن تداوم خواهد داشت و هرچه بتوانیم از این فرصت استفاده ببریم، میتوانیم در گسترش صنعت توریسم در کشور نقش آفرینی کنیم.
سالاری بیان داشت: صدا و سیما، مطبوعات، رسانهها و شبکههای مجازی میتوانند در گسترش و برگزاری هر چه بهتر این رویداد نقش مؤثری داشته باشند.
او بیان کرد: بدون شک گردشگرانی که به منطقه می آیند برای دیدن آسفالت و مدرنیته نمی آیند بلکه آن زندگی سنتی و بافت بکر طبیعت برایشان اهمیت دارد لذا نباید به دنبال آسفالت و نوسازی باشیم بلکه باید زمینه را برای جذب مخاطب آماده کنیم.
معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه بیان کرد: برای نوروز امسال بر اساس ضوابط و دستورالعمل برنامه ۲۰۲۰ به دنبال ساماندهی باشیم تا از هم اکنون مقدمه ورود به رویداد بزرگ را مهیا کنیم.
این مسئول از تمام جوانان مشتاق روستایی و همچنین بخش خصوصی خواست تا با همکاری صمیمانه وارد عمل شوند و گفت: باید با تمرین میزبانی و رفع نواقص در روستاهای هدف باید خود را برای این رویداد آماده کنیم.
انتهای پیام/ز