او افزود: استان همدان به لحاظ موقعیت وشرایط اقلیمی خاص وکوهستانی بودن دارای منابع آبی محدود است و به همین منظور جهت جلوگیری از هدر رفت آبهای سطحی اجرای گسترده طرحهای آبخیزداری در استان یک ضرورت انکار ناپذیراست.
آرتیمانی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده این میزان اعتبار در طرح های آبخیزداری ۲۴ حوزه استان در ۱۰ شهرستان اجرایی میشود.
او افزود: جذب اعتبار از محل صندوق توسعه ملی در استان برای اجرای طرحهای کنترل سیلاب، تغذیه آبهای زیر زمینی، مدیریت سیلاب، جلوگیری از فرسایش خاک، اصلاح و احیای مراتع بوده است تا آسیبهای حوادث طبیعی، نگرانی ساکنان منطقه از بیابان زایی و بروز خسارت ناشی از سیل وکم آبی کاهش یابد.
آرتیمانی بیان کرد: با اجرای طرحهای آبخیزداری بیش از ۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت استحصال روانابهای سطحی استان افزوده میشود.
او گفت: مناطقی که بیشتر با بحران آب وپیامدهای ناشی از آن دست و پنجه نرم میکنند، اجرای طرح آبخیزداری و آبخوان داری فرصت مناسبی برای ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و آبادانی منطقه و پیشگیری از تشدید عوارض ناشی از بحران کم آبی میتواند باشد.
معاون آبخیزداری منابع طبیعی همدان افزود: بیشترطرحهای آبخیزداری از محل صندوق توسعه ملی در استان تکمیل شدو تعدادی نیز در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.
این مقام مسؤول هدف از اجرای طرحهای آبخیزداری را، کمک به پایداری مشاغل، جلوگیری از مهاجرت مردم به شهر و توسعه و رونق کشاورزی عنوان کرد.
انتهای پیام/ا