او افزود: از این افراد قبول شده این دوره ۳۵ نفر آن سهمیه آزاد و ۱۵ نفر هم سهمیه ایثارگران هستند، علاوه بر آن افرادی از طریق ماده هشت، پروانه وکالت اخذ میکنند و ۲۰ نفر هم از قضات بازنشسته و کارمندانِ دارای شرایط دریافت پروانه امسال در استان داریم.
او افزود: ۲۵ درصد از وکلای پایه یک به دلیل شرایط اقتصادی پروانه وکالت خود را تمدید نکردند و توانایی پرداخت هزینه تمدید پروانه و برپایی دفتر وکالت را نداشتند.
رئیس کانون وکلای دادگستری همدان ادامه داد: وضعیت فعلی به نحوی است که چند وکیل در یک اتاق دفتر وکالت تاسیس میکنند و شرایط مالی وکلا آنی نیست.
گفت: به تازگی با وجود تاکید مقام معظم رهبری درباره عدم موازی کاری دستگاهها شاهد این بودیم که مرکز مشاوران اقدام به برگزاری آزمون وکالت کرد و تعداد زیادی از داوطلبان در مرحله اول آن قبول شدند.
رئیس کانون وکلای دادگستری همدان افزود: قانون اخذ پروانه وکالت توسط مرکز مشاوران منقضی شده است و برابر گزارش هیات تحقیق و تفحص قوه قضاییه این انقضای مدت تایید شده است و ما هم به این موضوع اعتراض کرده ایم.
او ادامه داد: تنها مرجع صدور مجوز برای تاسیس موسسات حقوقی، کانون وکلای دادگستری است و مرکز مشاوران نیز تنها برای اعضای خود میتواند این مجوز را صادر کند.
انتهای پیام/ا