اولین ویژگی یک رژیم استاندارد این است که فرد بتواند رژیم را ادامه بدهد و به آن وفادار بماند و منطبق با غذای سفره و فرهنگ غذایی فرد باشد.
دومین خصوصیت رژیم غذایی استاندارد این موضوع است که حتما همراه رژیم غذایی تحرک و فعالیت بدنی درنظر گرفته شود؛ چون به هر حال انرژی که فرد دریافت میکند باید سوزانده شود. رژیمهایی که ادعا میکنند، بدون نیاز به ورزش فرد میتواند موفق به کاهش وزن شود پایه و اساس علمی ندارد.
سومین موردی که در رژیم غذایی استاندارد وجود دارد این نکته است که باید از «تمام گروههای مواد غذایی» در رژیم گنجانده شود و هیچ ماده غذایی از سبد غذایی حذف نشود مگر این که فرد دچار بیماریهای خاص باشد، مثلا اگر فرد دچار آلرژیهای غذایی باشد با توجه به مشکلاتی که دارد محدودیتهایی برای او در نظر گرفته میشود؛ نکتهای که باید در رژیم غذایی استاندارد رعایت شود، اصل «تنوع غذایی» است؛ یعنی باید به عادتها و هوسهای فرد طی دوران رژیم گرفتن در رژیم غذایی توجه و در برنامه غذایی گنجانده شود. چهارمین مورد این موضوع است که رژیم غذایی که فرد میگیرد باید روندی «تدریجی» و «منطقی» داشته باشد.
منبع: خراسان
انتهای پیام/