او بیان کرد: نباید داروهایی مانند بتامتازون و دگزامتازون با توجه به منع مصرف و به دلیل عوارضی که پس از مصرف ایجاد می کنند به صورت روتین جزو اولین و دومین اقلام دارویی تجویز شده در استان باشد و این مسئله حتما باید به صورت جدی پیگیری شود و به پزشکان نیز در این زمینه تذکرات لازم داده شود.
مرادی گفت: باید پزشکانی که بنابر رای کمیته بررسی نسخ استانی و شهرستان اصول تجویز منطقی دارو را رعایت نمیکنند توجیه شوندسازمان های بیمه گر باید با دانشگاه تعامل و همکاری لازم را داشته باشند تا بتوانیم در پیشبرد اهداف دانشگاه در راستای ارائه خدمات مطلوب بهداشتی درمانی به مردم موفق عمل کنیم.
رحیمی مدیر تجویز ومصرف منطقی دارو معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تعداد اقلام دارویی در نسخ پزشکان استان نسبت به میانگین کشوری و در مقایسه با دانشگاههای تیپ یک بیشتر است که اقدامات لازم به منظور اصلاح این روند در استان باید انجام شود.
او گفت: میانگین اقلام دارویی در نسخ بر حسب رشته فوق تخصصی در نیمه اول سال ۹۸ در پزشکان ارتوپد،قلب و عروق ،ریه و انکولوژی نسبت به میانگین کشوری بیشتر است.
او گفت: میانگین اقلام دارویی در نسخ بر حسب رشته تخصصی در نیمه اول سال ۹۸ پزشکان پوست ، روانپزشکی و داخلی، دندان پزشکی، اورولوژی و زنان و زایمان نسبت به دانشگاههای هم تیپ و نسبت به میانگین کشوری بیشتر است.
او افزود: همچنین تعداد اقلام دارویی در نسخ پزشکان در شهرستانهای کنگاور ،هرسین ، گیلانغرب،سنقر ، اسلام آباد غرب ، پاوه و سرپل از دیگر شهرستانها بیشتر می باشد که باید مداخلات لازم در خصوص اصلاح این عملکرد صورت گیرد.
او افزود: درصد بیماران دریافت کننده داروهای آنتی میکروبیال،تزریقی و کورتیکو استروئید در نسخ پزشکان از سال ۷۶ تا ۹۷ سیر نزولی داشته است.
او گفت: در نسخ پزشکان عمومی استان اشکال تزریقی و داروهای کورتیکو استروئید بیشترین اقلام دارویی را به خود اختصاص می دهد که باید اقدامات لازم در جهت اصلاح آن انجام شود.
گفتنی است گزارش شاخص های دارو در نسخ سرپایی استان ،تصمیم گیری در خصوص مطالبات سال ۹۷ داروخانه ها و مطالبات داروخانه ها از بیمه دی از مباحث مطرح شده در این نشست بود.
انتهای پیام/ز