در ادامه به ریزه کاریهای آشپزی اشاره میکنم که بسیار کاربردی است.
پودر جو
داخل هر خورشی که میپزید نصف یا حتی یک قاشق غذاخوری پودر جو بریزید. با این کار
اول: آب خورش غلیظ میشود.
دوم: اصلا روی طعم آن تاثیری ندارد.
سوم: موهایتان پر پشت میشود و تمام ویتامینهای گروه B به بدنتان میرسد.
پخت مرغ
درموقع پختن مرغ برای از بین بردن بوی زهم چند عدد هویج حلقه شده به آن اضافه کنید، با این کار هم بوی مرغ از بین میرود و هم طعم بهتری مییابد.
نگهداری هویج در یخچال
قبل از گذاشتن هویج در یخچال، سرآن را ببرید. زیرا نـوک هویج رطوبت آن را میگیرد و خشک و پلاسیده میشود.
ترک نخوردن سیب زمینی قبل از پخت
اگر خواستید سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن قدری روغن روی آن بمالید.
راهکاری برای برطرف کردن تندی غذا
اگر بیش از اندازه فلفل به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید، آب یک لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید، تندی غذا از بین خواهد رفت.
منبع:خراسان
انتهای پیام/