در این مطلب یک نوع دستور پخت حلیم بادمجان را آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حلیم بادمجان یکی از غذا‌های سنتی اصفهان است که به شیوه‌های متفاوت پخته می‌شود.

طرز تهیه حلیم بادمجان

مواد لازم برای حلیم بادمجان:
گوشت سردست یا گردن بره ۵۰۰ گرم
لوبیای سفید ۴۰۰ گرم
بادمجان ۲ کیلو
برنج ۱ پیمانه
پیاز داغ ۵ قاشق غذاخوری
کشک ۱ شیشه
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران دمکرده به مقدار لازم
نعنا داغ به مقدار لازم

طرز تهیه حلیم بادمجان:

برای تهیه‌ی حلیم بادمجان، ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کنید، تا نفخ آن گرفته شود.

بادمجان‌ها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا آب سیاه و تلخ آن خارج شود. برای پخت حلیم بادمجان لازم نیست بادمجان‌ها سرخ شوند می‌توانید هم سرخ کنید این کاملا سلیقه‌ای است.

گوشت را با ۱ قاشق از پیاز سرخ شده و ۳ لیوان آب بپزید. بعد از پخت آن را ریش ریش کنید؛ و با انتهای دست خود خوب ورز بدهید تا جایی که گوشت‌ها به رنگ سفید شوند. این کار باعث می‌شود بعد از مخلوط شدن با مواد حلیم بیشتر کش بیاید.

لوبیا و برنج و بادمجان‌ها را با ۸ لیوان آب بگذارید (بهتر است آب گوشت را هم بریزید) تا کاملا بپزد و آب آن کامل گرفته شود و غلیظ شود. نمک و فلفل سیاه و مقداری از زعفران را اضافه کنید. حتما به اینکه آب آن کامل گرفته شود توجه کنید، زیرا در آخر آب می‌اندازد و شل می‌شود. (می توانید این مرحله‌ی پخت را داخل زودپز انجام بدهید تا سرعت پخت بالا برود.)

سپس ۴ قاشق پیاز سرخ شده و را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بهتر است ادویه‌ها را در روغن تفت بدهید تا خوش عطر شود. بعد از کشیده شدن آب مواد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید از حرارت بیفتد و داخل غذاساز بریزید و آن را کاملا میکس کنید. تا مواد خوب نرم و یکدست شوند. دوباره روی حرارت برگردانید و در این مرحله گوشت و زعفران دمکرده را به مواد اضافه کنید. (اگر گوشت‌ها را خوب له و ورز ندادید قبل از ریختن در غذا ساز گوشت‌ها را اضافه کنید.)

و روی حرارت به جهت عقربه‌های ساعت مرتب هم بزنید تا مواد به طور کامل مخلوط شوند بعد از یک ربع کشک را اضافه کنید و حدود یک ربع با کشک هم بزنید؛ و در آخر با نعنا داغ (در صورت تمایل) و پیاز داغ و گردوی خرد شده و کشک تزیین کنید.

طرز تهیه حلیم بادمجان

نکاتی برای پخت حلیم بادمجان:

• بهتر است برای درست کردن حلیم بادمجان، از برنج نیم دانه استفاده کنید.

• میزان کشک داخل حلیم بادمجان کاملا سلیقه‌ای است.

• می‌توانید داخل حلیم بادمجان از نعنا داغ استفاده نکنید.

• اصل حلیم بادمجان باید زرد باشد زعفران آب کرده شما باید غلیظ و کم آب باشد.

 

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.