او به انتخاب مدیران بومی برای حضور در پایگاههای جهانی اشاره و افزود: با انتخاب مدیران بومی میتوانیم شاهد تعامل بیشتر با مسوولان محلی باشیم و توجه همگان را به سوی این منطقه ثبت جهانی جلب کنیم.
عزیزی با بیان اینکه باید ارتباط میان مسوولان محلی و مدیران میراث فرهنگی قویتر شود، تصریح کرد: استانهایی که این چنین ظرفیتهای جهانی دارند به دنبال برندسازی و جذب گردشگر هستند که امیدوارم به زودی شاهد این تلاش در مردم و مسوولان محلی این منطقه باشیم.
مدیرکل دفتر پایگاههای میراث جهانی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته فعالیتهایی موثری انجام گرفته تا این روستا به عالیترین درجه شهرت خود برسد، گفت: مسئولان استانی و محلی برای برند سازی و شناساندن این روستای تاریخی منحصربفرد به یاری پایگاه جهانی بیایند.
عزیزی با بیان اینکه هرگردشگری که وارد ایران میشود نام روستای میمند را در لیست برنامه گردشگری خود خواهید دید، بیان کرد: هرکس به سهم خود برای پویا شدن و پویا ماندن این روستای ثبت جهانی وارد عمل شود.
او به حفاظت و مراقبت بیشتر از روستای تاریخی میمند اشاره کرد و افزود: به واسطه حضور گردشگران در منطقه ثبت جهانی میمند، مردم این روستا میتوانند راههای زیادی را برای کسب درآمد بیابند به شرط آنکه به ارزشهای بین المللی این روستا توجه جدی داشته باشند.
مدیرکل دفتر پایگاههای میراث جهانی با بیان اینکه مسایل و مشکلات روستای میمند در شورای راهبردی مطرح خواهد شد، افزود: این شورا که به صورت حرفهای و تخصصی فعالیت میکند به بررسی مشکلات مطرح شده خواهد پرداخت.
عزیزی بیان کرد: سرمایه گذارانی که در مناطق ثبت جهانی سرمایه گذاری و به پویا شدن و جذب گردشگران این مناطق کمک کنند، در سطح ملی معرفی خواهند شد.
مراسم معارفه سرپرست جدید پایگاه ثبت جهانی منظر فرهنگی میمندبا حضور فرهاد عزیزی مدیرکل دفتر پایگاههای میراث جهانی شب گذشته در روستای میمند برگزار شد.
انتهای پیام/س