سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراکی‌های خوشمزه برای جوان ماندن چهره

جوان ماندن دغدغه بسیاری از ما است، به طوری که به سراغ ابزار‌هایی می‌رویم که ما را جوان نشان دهد و حتی برخی با مصرف قرص‌های مختلف در تلاشند تا خود را جوان نگه دارند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات نشان داده اند که خوردن یکسری از غذا‌ها که ویژگی‌های ضدپیری دارند، می‌توانند به ما تا حدی در سالم و جوان ماندن کمک کنند.

این خوراکی‌ها معمولا با دور نگهداشتن بدن از بیماری‌های دوران پیری مانند بیماری‌های قلبی، دیابت، پوکی استخوان، فرد را جوان و شاداب نگه می‌دارد. در این مقاله به برخی از این خوراکی‌ها اشاره شده است.

آووکادو

روغن موجود در آووکادو پوست را سفت و مرطوب می‌کند.

این میوه سرشار از اسید‌های چرب اشباع شده و مناسب سیستم قلبی و عروقی است.

توت

تحقیقات نشان داده است که انواع توت‌ها حاوی ترکیباتی هستند که از التهاب می‌کاهد و جلوی اکسیداسیون، که به بافت‌های بدن صدمه می‌زند، را می‌گیرد.

توت همچنین باعث آزاد شدن کلاژن در پوست شما شده و باعث می‌شود تا پوست صاف و سفتی داشته باشید.

گردو

این خوراکی خوشمزه، دارای مقدار زیادی اسید چرب امگا ۳ است که در برابر بیماری‌های قلبی شما را محفوظ نگه می‌دارد و در عین حال قدرت استخوان‌ها را افزایش می‌دهد.

اگزمای پوستی را برطرف کرده و با آسم هم مقابله می‌کند.

برای سیستم هاضمه هم بسیار مفید است.

شکلات تیره

شکلات تیره گردش خون در بدن را بهتر می‌کند و توانایی پوست را در مرطوب ماندن، بالا می‌برد و جلوی چروک شدن پوست را می‌گیرد و ظاهری جوان‌تر به فرد می‌دهد.

همچنین از آنجایی که شکلات سرشار از فلاونوئید‌های آنتی اکسیدان است از التهاب پوست ناشی از نور ماوراء بنفش پیشگیری می‌کند.

غلات سبوس دار و گندم کامل

غلات سبوس دار و گندم کامل برای حفظ عملکرد طبیعی پوست و رشد دوباره سلول‌های جدید مفیدند. غلات سبوس دار به حفظ سطح گلوکز خون کمک می‌کنند.

از طرفی گندم کامل حاوی فیبر، مواد معدنی، ویتامین B و سرشار از آنتی اکسیدان است و می‌تواند شروع علایم پیری مانند بیماری‌های قلبی و عروقی را بکاهد و از ابتلا به سرطان بکاهد.

همچنین به دلیل نرخ پایین هضم شان، از بیماری‌هایی مانند دیابت و فشار خون بالا پیشگیری می‌کنند.

لوبیا

تحقیقات نشان داده است که لوبیا غذایی عالی برای قلب است و هرچه بیشتر لوبیا مصرف کنید، قلب سالم تری خواهید داشت.

لوبیا، منبعی عالی از پروتئین‌های کم چربی و فیبر هستند و می‌توانند کلسترول خون را پایین بیاورند.

در ضمن سرشار از ویتامین‌ها از جمله ویتامین B، آنتی اکسیدان، پتاسیم و آهن هستند.

ماهی

غذا‌های دریایی به ویژه ماهی‌های چرب مانند قزل آلا، حاوی اسید‌های امگا ۳ بوده که حافظه را بهبود می‌بخشند و عملکرد مغز را افزایش می‌دهند و اثرات ضد التهابی خوبی دارند.

همچنین برای درمان یبوست مناسب هستند.

روغن زیتون

اخیرا دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که روغن زیتون حاوی چربی‌های تک اشباع نشده هستند.

این نوع چربی‌ها برای قلب و بدن بسیار مفیدند و خاص ضدپیری دارند.

اسفناج، کلم بروکلی، قرمز و چغندر

اسفناج حاوی انواع ویتامین مانند B است و برای تولید گلبول‌های قرمز موثر است.

کلم بروکلی، قرمز و چغندر هم، بدن را از سم پاکسازی کرده و فرد را از کسالت و بی حالی درمی آورد.

منبع: زندگی آنلاین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.