او نقش بازی در ارتقای سطح فعالیتهای آموزشی و پرورشی را مهم توصیف و بیان کرد: بازی زندگی کودک است اما زندگی کودک بازی دست بزرگترها نیست.
فضلی با قدردانی از حضور معاون فرماندار پاوه در این نشست تخصصی، همراهی و همدلی مجموعه سازمان ها و نهادهای دولتی و اولیای دانش آموزان را در پویایی و حرکت رو به جلوی آموزش و پرورش اجتناب ناپذیر دانست و عزم همگانی در مسیر پیش رو را ضامن حرکت و پویایی آموزش و پرورش عنوان کرد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کرمانشاه اظهار داشت: آموزش ابتدایی در منطقه اورامانات، همچون نگینی در کشور می درخشد و در سال های اخیر با روند رو به رشد تکالیف مهارت محور و برگزاری نمایشگاههای دست سازههای دانش آموزان و بازارچه های کسب و کار در سطح مدارس پاوه و همچنین ظرفیت غنی فرهنگی منطقه در زمینه بازیهای بومی محلی، آموزش و پرورش پاوه به عنوان دبیرخانه کارگروه بازی و یادگیری استان کرمانشاه انتخاب شده است و با افتتاح دو اتاق بازی در مدارس دوره ابتدایی روستاهای دوریسان و داریان از امروز فعالیت رسمی این دبیرخانه آغاز خواهد شد.
هوشیار عبدالهزاده معاون برنامه ریزی فرماندار پاوه با تاکید بر لزوم توجه به تفاوتهای فردی و علاقمندی دانشآموزان و استعدادیابی در مدارس ورود مقوله بازی به مدارس را در این راستا حائز اهمیت دانست.
او همچنین تلاش دست اندرکاران تعلیم و تربیت در آگاه سازی خانوادهها در مورد اهمیت بازی در افزایش سطح یادگیری دانش آموزان را خواستار شد.
معاون فرماندار پاوه با اشاره به تعهد در انجام وظایف به عنوان ویژگی بارز مردمان دیار پاوه ابراز امیدواری نمود با توجه به برنامههای در دست اجرا و وجود نیروهای جوان و خلاق در بدنه آموزش و پرورش پاوه و توان مدیریتی حاکم بر این نهاد شاهد محیط با نشاط و افزایش سطح یادگیری در مدارس باشیم.
انتهای پیام/ز