به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فضلی معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کرمانشاه عنوان کرد: سواد خواندن و نوشتن میتواند پایه و اساس شکلگیری دانش کودکان باشد، بنابراین برای ارتقای سواد خواندن و نوشتن باید از شیوههای نوین و جدید استفاده کرد.
او افزود: با تفکرات و مثبتاندیشی خود در حوزه آموزش و پرورش، شورای آموزش و پرورش شهرستان روانسر را هدایت میکند.
فضلی اورامانات را از قطبهای مهم علمی فرهنگی استان نام برد و فعالیتهای آموزش ابتدایی استان را در دوازده کارگروه تقسیم بندی نمود و کارگروه دوازدهگانه را در راستای حرکت به سمت عدم تمرکز و استفاده از ظرفیت و پتانسیل شهرستانها و مناطق استان تعریف کرد که در این راستا سه کارگروه در منطقه اورامانات فعال میباشند.
این مقام مسئول در استان از دایر نمودن دبیرخانه کارگروه سواد خواندن و نوشتن در دروازه اورامانات، (شهرستان روانسر)، کارگروه بازی و یادگیری در شهرستان پاوه و دبیرخانه رهبران آموزشی در منطقه باینگان خبر داد.
معاون آموزش ابتدایی استان تاکید کرد: با تقویت روحیه پرسشگری و مهارت خوب دیدن، خوب شنیدن باید کودکانی تربیت کنیم که چهره آموزش و پرورش را تغییر دهند.
او با اشاره به وضعیت موجود در آموزش و پرورش کشور و قرار گرفتن کودکان این مرز و بوم در معرض دیتاهای مختلف بیان کرد: این دیتاها میتوانند مسیر زندگی کودکانمان را تغییر دهند و ما میتوانیم با تحقیق و پژوهش، پرسشگری و گفتگو، دانشآموزان را برای آینده آماده کنیم.
این مقام مسئول در آموزش و پرورش استان در پایان سخنان خود با توجه به سند تحول بنیادین و ترسیم نقشه راه آموزش و پرورش در این سند از آمادهسازی کودکان ایران زمین برای حضور در مهارتهای شغلی و عملی و حضور در بازار کار خبر داد.
انتهای پیام/ز