او ضمن ابراز خرسندی از دیدار شهرداران مدارس استان گفت: آن چیزی که در تحلیل جامعه شناختی و سرنوشت کشورها و وضعیت جوامع بسیار تعیین کننده است وابستگی به رفتارهای پیشین است و یکی از مهمترین موانع پیشرفت یک کشور همین موضوع است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ما از طرف خدا قدرت خلاقیت و انتخاب داریم و دائما میتوانیم راههای نو و جدید را پیدا کنیم و در سن نوجوانی و جوانی این وابستگی به عادتهای پیشین بسیار کمتر است بنابراین عرصه خلاقیت، نوآوری و اندیشه بسیار باز میباشد.
حاجیمیرزایی در ادامه بیان کرد: در سن نوجوانی هیچ میدان بستهای وجود ندارد و زمین برای نمایش بسیار فراخ است بنابراین به خلاقیت میدان دهید تا شما را به سمت خوب و در نهایت کشور را به جاهای خوبی پیش ببرد و این فرصت را ایجاد کنید تا ظرفیتها در شما رشد پیدا کند.
حاجی میرزایی تاکید کرد: اگر منتظر شدهاید کسی راهی را به شما نشان دهد ذهن قالبگیری میکند و این درست نیست و خلاقیت را میکشد.
او افزود: ما اگر شهرداران شهرها را به صورت یک خط ترسیم کنیم بعد از چندین سال با مقایسه راهها این خط برای کسانی که خلاق بوده و زمین بازی و شرایط دیگری به وجود آورده اند به صورت پلکانی بوده و این همان انتظاری است که ما از شما دانش آموزان شهردار داریم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به فلسفه تشکیل شوراهای شهر و روستا که مردم یک روستا یا شهر جمع شوند و با انتخاب فرد مورد نظر و استفاده از ظرفیت مردم مشکلات را حل شود، گفت: متاسفانه این فلسفه به دلیل فهم غلط تبدیل به ضد خودشان شد و به جای استفاده از ظرفیت مردم چشم به دولت و حاکمیت دوخته شد.
حاجی میرزایی اظهار داشت: شما دانش آموزان شهردار باید بیاموزید که از ظرفیت موجود، خودتان و مردم استفاده کنید یعنی با استفاده از ظرفیت عمومی فراختر از ظرفیت دولتی بگذارید الگو بسازید تا دیگران و دنیا از شما بعنوان الگو تقلید کنند.
انتهای پیام/