«فخرالدین آلتون» رئیس اداره ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه به این حکم واکنش نشان داد و اظهار داشت نتیجه این دادگاه مغایر با اجرای عدالت بوده است.
وی همچنین حکم این دادگاه را «توهین» به اطلاعات ناظران منصف عنوان کرد و گفت: رسانههای بینالمللی باید پرونده خاشقجی را تا زمان پاسخگویی واقعی ادامه دهند ... مسئولان این رویداد باید دیر یا زود با عدالت روبهرو شوند. این قتل در یک مرکز دیپلماتیک و برخلاف قاعده دیپلماتیکی رخ داده است. ما بدون توجه به حساسیت آن، پرونده را بررسی میکنیم.
روز دوشنبه، عربستان سعودی در جریان پرونده قتل خاشقجی، پنج نفر را به اعدام و سه تن دیگر را به زندان محکوم کرد، ضمن آنکه اتهامات مربوط به سه نفر دیگر را نیز رد کرد و آنها را تبرئه کرد. در این میان عدهای ضمن انتقاد از دستگاه قضایی عربستان، ریاض را به تمسخر عدالت متهم کردند. دستگاه قضایی عربستان در حکم خود نزدیکان محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان را که مظنون به دست داشتن در قتل خاشقجی بودند، تبرئه کرد.
قتل خاشقجی باعث بروز یک طغیان جهانی شد و برخی دولتهای غربی و همچنین سیا گفتند که محمد بن سلمان، شاهزاده سعودی دستور قتل را داده است.
انتهای پیام/