سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

«دینار طلایی اسلامی» راهی برای پایان دادن به تسلط دلار بر اقتصاد جهانی

رأی الیوم گزارش داد واکنش به قلدرمآبی آمریکا باید از طریق پایان دادن به تسلط دلار بر اقتصاد جهانی و یافتن ارز‌های جایگزین انجام شود.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه اینترنتی رأی الیوم با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه بسیاری از کشور‌ها از جمله کشور‌های اروپایی، ایران و متحدان آن، افزود اکنون زمان آن رسیده است که کشور‌های جهان با موضع‌گیری به تسلط دلار آمریکا بر اقتصاد جهانی پایان دهند و دینار طلایی اسلامی که مالزی، ایران، ترکیه و قطر به دنبال استفاده از آن در تبادلات تجاری خود هستند، می‌تواند به منزله اقدامی مفید در این زمینه باشد.

رأی الیوم در سرمقاله خود نوشت: اقدام آمریکا در تحریم دو طرح خط لوله گازی نورد استریم و ترک استریم و مسدود کردن دارایی‌ها و اموال همه شرکت‌های روسی، اروپایی و ترکیه‌ای شرکت کننده در این دو طرح به منزله گامی بود که کاسه صبر را لبریز کرد تا جاییکه ایجاب می‌کند برای پایان دادن به این قلدرمآبی آمریکا، اقدامی گروهی انجام شود.

گستره تحریم‌های آمریکا علیه بسیاری از کشور‌ها گسترش یافت و برخی کشور‌های بزرگ مانند چین، روسیه، کره شمالی، کانادا، بیشتر کشور‌های اروپایی و همچنین ایران و متحدان آن را شامل می‌شود. این اقدام به منزله جنونی بی سابقه است که امنیت و ثبات جهان را تهدید می‌کند. بدون تردید، این موضوع در پایان باعث آسیب فراوان به آمریکا خواهد شد.

واکنش به این قلدرمآبی آمریکا باید از طریق پایان دادن به تسلط دلار بر اقتصاد جهانی و یافتن ارز‌های جایگزین انجام شود؛ ارز‌هایی که محدودیت‌های این اقتصاد را از بین ببرد و از طریق مواضع گروهی بین المللی، قوی‌ترین سلاح آمریکا یعنی تحریم‌ها را از دست این کشور بگیرد.

چین و روسیه درباره استفاده از ارز‌های محلی برای پرداخت هزینه همه معاملات تجاری بین خود توافق کردند. چین از «یوآن طلایی» جدید به عنوان ارز اصلی نرخ گذاری نفت استفاده کرد و به از بین بردن تسلط دلار طی پنج سال متعهد شد. آمار‌های رسمی حاکی از آن است که میزان مبادلات با ارز جدید چین، به سرعت در حال افزایش است.

«ماهاتیر محمد» نخست وزیر مالزی شنبه اعلام کرد مالزی، ایران، ترکیه و قطر به دنبال اجرای معاملات تجاری خود با استفاده از طلا و شیوه تهاتر هستند.

وی تأکید کرد در نشست اسلامی کوالالامپور موضوع ازسرگیری استفاده از دینار طلایی و یافتن سازوکاری برای اجرای آن بین این کشور‌ها به منظور در امان ماندن از هر نوع تحریم‌های آینده آمریکا مطرح شد.

شمار مسلمانان جهان در حال افزایش است و از یک میلیارد و پانصد میلیون نفر فراتر رفته است. مسلمانان و کشورهایشان می‌توانند برای پایان دادن به تسلط دلار، در حمایت از رویکرد‌های چین و روسیه، ائتلاف اقتصادی تشکیل دهند و از این اقدام به عنوان یکی از راه حل‌های اثربخش برای رویارویی با اقدامات آمریکا علیه عرب‌ها و مسلمانان و گسترش و تشدید اسلام هراسی در غرب استفاده کنند.

در پایان این سرمقاله آمده است دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نخواهد توانست با همه جهان بجنگد و با افزایش اعمال تحریم ها، اقتصاد جهانی را نابود کند. واکنش به اقدامات وی باید از طریق تلاش برای یافتن جایگزین‌های دلار و پایان دادن به تسلط آن و نظام مالی جهانی تحت سیطره آن، انجام شود. بر این باوریم که مسیر آغاز شده و با سرعت در حال افزایش است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
محمد از گلستان
۱۹:۳۷ ۰۲ دی ۱۳۹۸
امریکا با این رقم بزرگ بدهی اگر تبادلات مالی دنیا با دلار انجام نشود قادر به مایحتاج روز مره مردمش نخواهد بود.کاش هرچه زودتر دولت ها اقدام به استفاده از ارزی غیر از دلا نمایند.