محمدعلی حقوقی افزود: ساخت این اقامتگاه ها با توجه به موقعیت جغرافیایی و فاصله این بیمارستان از سطح شهر، مراجعه بیماران سوختگی از سراسر استان و جنوب کشور جزو نیازهای ضروری این بیمارستان بوده است.
او با اشاره به ارایه خدمات پیشرفته در این بیمارستان، نیاز به مرکز تحقیق و پژوهش در این مرکز را نیز از نیازهای ضروری این بیمارستان عنوان کرد.
مرزوقی مدیر بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین(ع) هم با اشاره به پیشینه این بیمارستان و تلاش مرحوم «نزاکت امتیاز» بنیانگذار این بیمارستان گفت: تلاش های آن بانوی بزرگ بسیار قابل تقدیر است و امید است دیگر نیازهای این بیمارستان نیز همچون ساخت این اقامتگاه به همت خیرین رفع شود.
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس با اشاره به خدمات شایسته و فعالیت های خیرخواهانه مرحوم «نزاکت امتیاز» بانی این بیمارستان گفت: خیرین عرصه سلامت در کنار مراکز درمانی و بیمارستان های خیرساز و دولتی، تاکنون ۱۹ اقامتگاه همراه بیمار بنا کرده اند که بیش از ۲۷۰ هزار نفر شب، همراه بیمار را اسکان داده اند و با افتتاح این اقامتگاه شمار این مراکز به ۲۰ مورد می رسد.
علی اکبر رامجردی اضافه کرد: اقامتگاه مرکزی شیراز نیز به همت خیرین در مرحله ۷۰ درصدی پیشرفت فیزیکی است که امیدواریم در آینده نزدیک پذیرای همراهان بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی شیراز باشد.
انتهای پیام/