سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رژیم «پرچرب» را با این خوراکی اصلاح کنید

براساس یک مطالعه منتشر شده، کافئین ممکن است برخی از تأثیرات منفی رژیم غذایی پر چربی را کاهش دهد و باعث کاهش ذخیره چربی‌ها در سلول‌های چربی و محدود کردن افزایش وزن و تولید تری گلیسیرید شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس یک مطالعه منتشر شده، کافئین ممکن است برخی از تأثیرات منفی رژیم غذایی پر چربی را کاهش دهد و باعث کاهش ذخیره چربی‌ها در سلول‌های چربی و محدود کردن افزایش وزن و تولید تری گلیسیرید شود.

وب سایت دانشگاه ایلینویز (UI) این هفته با انتشار این خبر توضیح داد: به مدت چهار هفته، موش‌های صحرایی در این مطالعه رژیم غذایی مصرف کردند که حاوی ۴۰ درصد چربی، ۴۵ درصد کربوهیدرات و ۱۵ درصد پروتئین بود. آن‌ها همچنین یکی از اشکال کافئین را به مقدار معادل انسانی که روزانه چهار فنجان قهوه می‌نوشد، مصرف کردند.

محققان این پژوهش مطالعات کشت سلولی را انجام دادند که در آن سلول‌های چربی را از موش گرفته تا کافئین مصنوعی یا عصاره کافئین یا قهوه ماتین در معرض آن قرار دادند و دریافتند که بدون توجه به منبع آن، کافئین تجمع لیپید‌ها در سلول‌های چربی را ۲۰ تا ۴۱ درصد کاهش می‌دهد.

به طور خاص، موش‌هایی که کافئین استخراج شده از چای ماته را مصرف می‌کردند، ۱۶ درصد وزن کمتری به دست آوردند و ۲۲ درصد چربی بدن را نسبت به موش‌هایی که چای مات کافئین مصرف نکرده‌اند جلوتر بودند.

محققان همچنین چندین ژن مرتبط با چاقی و متابولیسم چرب، از جمله ژن اسید چرب سنتاز (Fasn) - یک ترکیب آنزیمی که در سنتز اسید‌های چرب از گلوکز و ژن لیپوپروتئین لیپاز (Lpl) نقش دارد را ردیابی کردند و دریافتند، میزان چربی کبد دست کم ۳۷ درصد کاهش یافته است.

چای مات یک نوشیدنی گیاهی سرشار از فیتوشیمیایی‌ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های آمینه است که به عنوان یک محرک توسط مردم در کشور‌های جنوب شرقی آمریکای لاتین مصرف می‌شود.

Yerba Mate (یربا ماته) نوشیدنی سنتی آمریکایی است؛ گفته می‌شود که این چای “انرژی قهوه، سلامتی چای و خوشحالی شکلات” را در یک نوشیدنی ارائه می‌دهد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.