به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، سید مرتضی وجدان مدیر کل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: در شش ماه اول امسال اداره کل
بیمه سلامت خراسان رضوی بالغ بر ۵۴۰ میلیارد تومان در سطح استان مطالبات موسسات طرف قرارداد خود را پرداخت نموده است.
او ادامه داد: متقاضیان دریافت
دفترچه بیمه سلامت از طریق آزمون ارزیابی وسع که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئولیت آن را برعهده دارد دهک بندی شده اند و به تناسب آن مبلغ سرانه حق بیمه خود را پرداخت خواهند کرد.
مدیر کل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: آزمون ارزیابی وسع برای افرادی است که فاقد هرگونه پوشش بیمهای بوده اند که براساس نتایج این آزمون افرادی که در دهکهای بین ۱تا ۳ قراردارند به صورت کاملا رایگان و افرادی که در دهک ۴ هستند با ۵۰ درصد تخفیف بیمه خواهند شد و دهکهای بالاتر بایستی حق بیمه خود را به صورت کامل پرداخت نمایند.
وجدان افزود: بعد از پایان مهلت آزمون ارزیابی وسع که از آبان ماه امسال آغاز شده و ۶ ماه ادامه خواهد داشت افراد فاقد پوشش بیمهای باید تمام حق بیمه را که مبلغ ۵۸۰ هزار تومان برای هر نفر است 《بارعایت شرط خانوار》 برای یک سال پرداخت کنند.
او تصریح کرد: مسئولیت نتایج حاصله از آزمون ارزیابی وسع و اعلام دهکها بر عهده وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بوده و معترضین میتوانند برای ثبت اعتراض خود در سامانهی مربوطه به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد بیمه سلامت مراجعه نمایند تا در یک بازه زمانی یک ماهه اعتراض آنها مورد بازنگری قرار گیرد.
او تصریح کرد: این موسسات درمانی در بخشهای دولتی، دانشگاهی و خصوصی بوده اند و اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی در سال ۹۸ در پرداخت مطالبات موسسات طرف قرارداد به روز بوده است.
مدیر کل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: اخیرا سوء استفادههایی با عنوان بیمه سلامت در قالب ارائه خدمات تکمیلی مطرح شده است. این شرکتها با برقراری تماس تلفنی با بیمه شدگان و درخواست مطالبهی وجه و ارائه خدمات بیمهای در قبال آن به بیمه شدگان، وعدههای کذب میدهند.
وجدان افزود: این سوء استفاده گران بیمه شدگان را تهدید میکنند که در صورت نپذیرفتن خواسته هایشان دفترچه بیمه شدگان را ابطال مینمایند که این ادعاها واقعی نبوده و بدین وسیله اعلام و تاکید میشود که این شرکت ها هیچ گونه ارتباطی با سازمان بیمه سلامت ایران ندارند.
او به چهار طرح الکترونیکی سازمان بیمه سلامت ایران نیز اشاره کرد و ادامه داد:
نسخه نویسی الکترونیکی، رسیدگی الکترونیکی به اسناد بستری، استقرار نظام ارجاع الکترونیک و استحقاق سنجی ۴ طرح سازمان بیمه سلامت ایران در سال ۹۸ است که باهدف ایجاد سازمان الکترونیک و در جهت حذف همپوشانیهای بیمه ای، صرفه جویی در مصرف کاغذ، مدیریت بهینهی منابع و اعتبارات حوزه سلامت کشور و درنهایت افزایش سطح رضایتمندی بیمه شدگان اجرایی شده است.
انتهای پیام//ف. س