سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه‌های طب سنتی در شب یلدا را جدی بگیرید

متخصص طب سنتی با تاکید بر پرهیز از حجیم خوری در شب یلدا، گفت: مصرف انار، آجیل بی نمک، شلغم و دمنوش‌ها توصیه می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا یارقلی در خصوص توصیه‌های طب سنتی در مورد تغذیه شب یلدا، اظهار داشت: نکته مهم این است که در این شب از پرخوری پرهیز و آجیل شور به هیچ وجه خورده نشود.

وی به میوه‌های شب یلدا اشاره و تاکید کرد: خوردن انار توصیه می‌شود، اما هندوانه، چون میوه این فصل نیست باید کم خورده شود.

همچنین خوردن پرتقال خیلی توصیه نمی‌شود و به جای آن می‌توان مرغ را در آب پرتقال بپزند تا علاوه بر استفاده از مزایای پرتقال، غذا نیز خوشمزه شود و هم سردی میوه‌ها گرفته شود.

این متخصص پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه در این شب انواع مخلفات و غذا‌ها فراهم است، گفت: در مجموع باید غذا‌های سبک وکم حجم میل شود و بیشتر بحث دورهمی مطرح است.

یارقلی، خوردن لبو و شلغم را نیز توصیه و اظهار کرد: شلغم یک غذای کامل است و در صورت سرماخوردگی می‌توان وسط شلغم راعسل ریخت و میل کرد.

وی در خصوص دمنوش‌ها افزود: در صورت داشتن سرماخوردگی در این شب می‌توانند از دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی استفاده کنند که کوفتگی را می‌گیرد و همین باعث بهبود سرماخوردگی می‌شود و در شرایط عادی نیز دمنوش بابونه مرزنجوش و آویشن توصیه می‌شود.

همچنین دمنوش‌های بادرنجبویه، ورون (به لیمو) که برگ خوش بو و مفید دارد نیز توصیه می‌شود.

وی در مورد استفاده از گوشت و مرغ نیز در شب یلدا گفت: بهتراست، از گوشت‌های لطیف همچون گوشت گوسفند استفاده شود، ولی برای کم شدن غلظت گوشت می‌توان هنگامی پختن گوشت چند قاشق سرکه به آن اضافه کنند و اگر بخواهند لطیف‌تر شود می‌توانند آن را با آب نخود بپزند.

یارقلی تاکید کرد: گوشت گوساله نیز سرد نیست، اما، چون غلیظ است اثرات سرمازایی ایجاد می‌کند، به همین دلیل است که توصیه نمی‌شود.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

برچسب ها: طب سنتی ، شب یلدا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.