او با بیان اینکه نزدیک به ۷۰ درصد شیرخام از واحدهای صنعتی و ۳۰ درصد بهصورت سنتی تولید میشود، افزود: بیشترین میزان تولید شیر در شهرستانهای شیراز، مرودشت و سپیدان است.
ساجدی ادامه داد: مقدار کمی از شیر استان هم از گوسفند، بز و گاومیش توسط دامداران روستایی تأمین میشود که بیشتر برای مصرف خانگی و تهیه کشک و محصولات لبنی استفاده میشود.
او گفت: استان فارس با دارا بودن جایگاه مناسب در تولید علوفه دامی، وجود صنایع رشد یافته تولید شیر، خوراک دام و تشکلهای قوی کارشناسی و فنی، این توانایی را دارد که جایگاه خود را به رتبه نخست کشوری ارتقا دهد.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: استان فارس پس از استان خراسان رضوی رتبه دوم گوشت قرمز و در تولید شیر خام رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است.
منبع: فارس
انتهای پیام/