او افزود: سرمایهگذاران متعددی در صف تنظیم و امضای قراردادهای سرمایهگذاری برای احداث تصفیهخانههای فاضلاب هستند؛ چرا که فاضلاب تصفیهشده یکی از مطمئنترین منابع برای آب مورد نیاز صنایع است.
وزیر نیرو بیان کرد: امیدواریم با تنوع بخشی به منابع مالی و گشایشهایی که در زمینه تامین منابع صورت خواهد گرفت، بتوانیم تعداد قابل توجهی از این پروژهها را تا پایان دولت دوازدهم به بهرهبرداری برسانیم.
او با تاکید بر اینکه امروزه جمعآوری و تصفیه فاضلاب و استفاده مجدد از فاضلاب تصفیه شده یکی از شاخصهای بهداشت عمومی است، ادامه داد: کشورهایی که در این زمینه پیشرفت داشته و در فناوری مربوط به این عرصه خوداتکا هستند، طبیعتا این مهم را به عنوان یکی از جلوههای توسعه یافتگی محسوب میکنند.
وزیر نیرو عرصه آب و فاضلاب را یکی از دستاوردهای بزرگ جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه اخیر برشمرد و افزود: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تنها چهار تصفیهخانه فاضلاب در کشور وجود داشت که هیچ یک از این واحدها تمامی یک شهر را پوشش نمیداد و بخشهایی از یک شهر به عنوان یک کار لوکس و متفاوت از این امکان برخوردار بودند.
او یادآور شد: در سال ۵۷ تنها حدود ۸.۵ درصد جمعیت شهری تحت پوشش شبکههای فاضلاب بودند که این رقم در ابتدای کار دولت تدبیر و امید به ۳۹ درصد و چهار تصفیهخانه فاضلاب پیش از انقلاب به ۱۶۸ تصفیهخانه رسید.
وزیر نیرو با تاکید بر اینکه در سالهای اخیر توجه ویژهای به این مسئله شده است، ادامه داد: امروز با افتتاح پروژههای استان کردستان تعداد تصفیهخانههای فاضلاب کشور به عدد ۲۳۲ رسید. به تعبیری در مدت زمان فعالیت دولت تدبیر و امید ۶۴ تصفیهخانه فاضلاب به بهرهبرداری رسیده است.
اردکانیان با اشاره به اینکه امروزه شرکتهای بیشماری در کشور در این صنعت فعال هستند، عنوان کرد: در این میان حتی سرمایهگذاران متعددی در صف تنظیم و امضای قراردادهای سرمایهگذاری با موضوع احداث تصفیهخانه فاضلاب هستند؛ چرا که فاضلاب تصفیه شده یکی از مطمئنترین منابع برای آب مورد نیاز صنایع است.
انتهای پیام/ع