او ادامه داد: برخی از شهروندان در هنگام ثبتنام، به نشانی سایت چندان توجه نکرده و با جستجو از طریق موتورهای جستجو و یا رفتن به لینکهایی که در دیگر سایتها و شبکههای اجتماعی ارائه شده است، به آسانی در دام سودجویان سایبری گرفتار میشوند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی استان مرکزی خاطر نشان کرد: به دلیل آن که همواره خرید و فروش خودرو با قیمت ارزانتر، باعث جذب مشتریان بیشتری نیز میشود، کلاهبرداران اقدام به طراحی سایتی شبیه یکی از سایتهای گروه خودروسازان کرده و با این ترفند کاربرانی را که متقاضی ثبتنام و خرید محصولات خودرویی هستند، فریب داده و از آنها کلاهبرداری میکنند.
او تأکید کرد: به هیچ عنوان اطلاعات شخصی و بانکی خود را در این سایتها وارد نکنید؛ توجه داشته باشید که آدرس درگاه بانکی بایستی با https آغازشده باشد و حتماً shaparak.ir باشد و تصویر امنیتی موجود در صفحات درگاه بانکی و محل اعداد صفحهکلید امن بایستی با هر بار ورود به صفحه تغییر کند.
سرهنگ آنقی تصریح کرد:کاربران فضای مجازی لازم است تا در کوتاهترین زمان ممکن، نسبت به فعالسازی"رمز دوم یکبار مصرف" اقدام کنند و اخبار مربوط ثبتنام خودرو را تنها از طریق مراجع و سازمانهای معتبر پیگیری کنند.
او اضافه کرد: اگر افرادی هستند که در گذشته در این سایتها ثبتنام کرده و اکنون دریافته اند که موجودی حساب کارت بانکی شان کم و یا مبالغ اندکی از حسابشان برداشتشده است، باید برای طرح شکایت به پلیس فتا مراجعه و نسبت به تغییر"رمز دوم"خود نیز اقدام کنند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی در پایان افزود:شهروندان و کاربران گرامی برای خرید خودرو باید با مراجعه به نمایندگیهای مجاز از شیوه ثبتنام، طرحهای جدید و همچنین آدرس صحیح اینترنتی نمایندگیهای مجاز فروش محصولات خودرویی اطلاع حاصل کرده و تا هنگامی که از درست بودن آدرس سایت مورد نظر، آگاه نشده اند، هرگز به تبلیغات فریبنده و اغواکننده افراد سودجو و فرصت طلب، در شبکههای اجتماعی اعتماد نکنند.
انتهای پیام/ ر