رضا عزیزی بیان کرد: برای کاهش سوانح میطلبد سازمانها و نهادهای ۱۶گانه مسوول در این زمینه برای ارتقای فرهنگ ترافیک و رفع نواقص راهها کمر همت ببندند.
او افزود: برای ارتقای فرهنگ ترافیکی هشت هزار و ۹۵۳ نفر ساعت آموزش به دانش آموزان در مدارس، رانندگان حرفه ای، روستاییان، مدیران موسسهها و شرکتها بار و مسافربری ارائه شده است.
رییس پلیس راه استان همدان اضافه کرد: همچنین در حوزه برخورد با تخلفهای حادثه ساز با استفاده از تجهیزهای نوین، به کارگیری فناوری و سامانههای هوشمند نظیر سامانه کنترل ناوگان مسافربری (سپهتن) و افزایش دوربینهای ثابت هوشمند ثبت تخلفهای جادهای به همراه به کارگیری دست افزارهای ثبت تخلف کنترل بیشتری بر حوادث جادهای داشتیم.
سرهنگ عزیزی ادامه داد: با توجه به آغاز فصل سرما و شرایط خاص استان که از مناطق سردسیر کشور به حساب میآید، ریزش نزولات آسمانی و بروز اختلال ترافیکی در مسیرهای همدان به ویژه جادههای کوهستانی و گردنهها برفگیر متصور است.
او گفت: از بین ۴۵ گردنه استان همدان، ارتفاعات اسدآباد و دخان از حساسیت ویژهای برخوردار بوده و ترافیک سنگینی دارد بنابراین نیازمند توجه بیشتری است.
رییس پلیس راه استان همدان بیان کرد: راهداری همدان امسال با به کارگیری ۳۴ پایگاه راهداری، ۲۶۰ دستگاه انواع خودرو، ماشین آلات برف روب و نمک پاش و ۵۰۰ نیرو در طرح زمستانی مشارکت دارند.
سرهنگ عزیزی اضافه کرد: همچنین مرکز فوریتهای پزشکی با ۳۳۰ نیرو، ۱۰۰ خودرو، ۶۰ پایگاه ثابت و موقت در طرح زمستانی به آسیب دیدگاه از سوانح امداد رسانی میکنند.
او ادامه داد: جمعیت هلال احمر نیز ۱۲ پایگاه ثابت، پنج پایگاه موقت و فصلی به همراه ۲۵ دستگاه آمبولانس و ۳۶ دستگاه خودروی عملیاتی نجات و پشتیبانی به کار گرفته است.
رییس پلیس راه استان همدان ادامه داد: پلیس راهنمایی و رانندگی این استان هم روزانه ۷۵ تیم خودرویی و موتوری و ۱۲۵ نفر پیاده در طرح زمستانی استفاده کرده است.
سرهنگ عزیزی گفت: پلیس راه نیز علاوه بر ۶ تیم خودرویی ثابت مستقر در گردنهها با ۷۵ تیم خدمتگزار مردم است همچنین از ظرفیت یگان ویژه و امداد انتظامی در این طرح استفاده میشود.
انتهای پیام/ د