او در روز پنجشنبه پس از انتشار پست دیگری درخصوص ساخت و راهاندازى یک پهپاد براى ارسال مرسولات پُستى، از سورپرایز خود رونمایى کرد و با تعداد بیشمارى دیدگاه مخاطبان مواجه شد.
بعضى از نظرات مردمى به این طرح مثبت و خوش بینانه بود، در حالى که بسیارى از مخاطبان به دلیل چالشهاى موجود در زمینه خرید ترافیک اینترنت و سرعت آن، این طرح را که به عنوان سورپرایز مطرح شده بود نابجا دانستند.
در این بین یکى از کاربران فضاى مجازى در پُستِ صفحه شخصى خود، ادعایى مطرح کرد مبنى بر اینکه در دوران دانشجویىاش این طرح را ارائه داده بود، اما مورد استقبال دانشگاه و صنعت قرار نگرفت.
نیما درویش شاعر و دبیر وزارت آموزش و پرورش در خصوص پُست صفحه شخصىِ خود در فضاى مجازى که به اعتراض از نادیده گرفته شدنِ طرحِ دانشگاهىاش به اشتراک گذاشته بود در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: مطلبى که اقاى آذرى جهرمى تحت عنوان سورپرایز مطرح کردند، ابتدا از هم دانشگاهى مقطع کارشناسی ارشدم که به اتفاق وى، سال ٩٥ در دانشگاه علم و صنعت و در قالب یک استارتاپ نو ارائه داده بودیم به گوشم رسید و واقعاً متعجب شدم! طرح اقای وزیر دقیقاً همان طرح کارشناسی ارشد ما بود.
وى ادامه داد: این تحقیقى که ما برایش وقت گذاشته بودیم کامل، جامع و علمى بود و حتى در کاهش میزان مصرف سوخت، صرفهجویى در واردات بنزین و خدماتى که ارائه میداد تأثیر مستقیم و بسزایش آشکار بود.
درویش بااشاره به دلیل رد شدن طرح تیمشان تصریح کرد: تنها اینکه آسمان شهر تهران منطقه پرواز ممنوع بود، باعث شد که به طور کامل طرح ما نادیده گرفته شود.
این دانشجوى سابق کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت گفت: ما بعد از تلاشهاى مکرر بیهوده و آن به نتیجه نرسیدنها، ناامید شدیم و امروز بعد از عملیاتى شدن این طرح توسط وزارت ارتباطات شگفت زدهایم و جدا از خوشحالى براى کشورم که در این عرصه رشد کرده و درحال رشد به سمت مدرن شدن است، ناراحت شدم که چرا در زمانى که ما طرح را به دانشگاه ارائه دادیم، آن هم دانشگاهى که سردمدار ماهوارههاست، هیچ گونه حمایت و استفادهاى نشد.
درویش با اشاره به شایعات پخش شده از سمت رسانههاى معاند که سعى دارند از آب گل آلود ماهى بگیرند، گفت: بنده هیچ ادعایی براى تصاحب این طرح ندارم چراکه آن را ثبت نکرده بودیم.
این کاربر اجتماعى مطرح کرد: ما حتى در طرحمان به تعبیه اثرانگشت اشاره کردیم که در طرح آقاى جهرمى جایش خالى است. ما تمام جوانب این پروژه را در تحقیقات خود بررسی کردیم.
او افزود: من و دوستانم با کمال میل حاضریم طرح خود را کامل و جامع با تمام ویژگىهاى خاص و ریزکارىهاى علمىاش، در اختیار وزارت ارتباطات قرار دهیم.
این فعال علمى با اشاره به موضوع مدرک محورى در سطح دانشگاههاى کشور گفت: ظاهراً اگر در دانشگاهها که اغلب به فکر ارائه نمره و مدرک به دانشجوها هستند احیاناً بخت و اقبال یارىات نکند، بعید است از ایدهات در بخشهاى مورد نیاز صنعت بهرهورى شود.
او با صراحت گفت: شاید اگر به جاى مسئولان ارشد کشورم بودم سامانهاى راهاندازى میکردم که دانشجویان طرحهاى کاربردى خود در رشتههاى مرتبط با وزارتخانههای مختلفِ کشور را در آن بارگذارى کنند.
او ادامه داد:گرچه وعدههایى در این زمینه داده شده است اما خروجى خاصى ندیدیم.
انتهای پیام/
چقدر سورپرایزتون بزرگه که اینقدر خوشحاید وزیر جوان؟
این طرح ها دیگه برای سنین نوجوانی هست
من جای شما بودم میدادم به کارگر دم قصرم اینو ارائه بده!
خوبه اما نه برای مردم
یعنی این فرای وظیفه و مسئولیتی که دارید بوده ؟
بنده دوبار رتبه 1 کنکور را در مقاطع مختلف کسب کردم. در سطح کشوری.
وقتی رفتم واسه خوابگاه فرمودند فعلا ظرفیت پر است. دانشجوی اضافی داریم. شما یه هفته تو شهر یه جایی سر کن تا ببینیم چی میشه.
جریان از این قراره که دانشگاه ها فله ای دانشجو پذیرش میکنن و فقط در فکر گرفتن بودجه بیشتری براساس تعداد دانشجو هستن.
نکته مهم دیگه اینکه یک طرح در زمان خودش اختراع محسوب نیشه اما بعد گذشت چند سال و عمومی شدنش ( لپ تاپ ها و گوشی) نمیشه ادعایی در موردش داشت
متاسفانه در بین مخترعین و دانشجویان این رسم که طلب پدری و از پسرش بخوان !
این طرح برای شهرهای زیر دویست هزار نفر خیلی هم کاربردیه بخصوص برای بسته های بین شرکتی
درود بر شرف شما نابغه های علمی به خود می بالم که هدف را گم نمی کنید ما و شهدا و امام شهدا به شما افتخار می کنیم عزیزان این مملکت . محکم و استوار باشید که چیزی در نزد خداوند گم نمی شود و خائن حتی در دنیا هم بی نصیب نمی ماند
هما نطور که طرح شما را این روزها آشکار کرد