سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان نظام پزشکی مطرح کرد؛

تعیین تعرفه پزشکان بر اساس هزینه‌های واقعی

ظفرقندی گفت: سازمان نظام پزشکی به دنبال تعرفه واقعی بر اساس هزینه‌های فعلی کشور است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا ظفرقندی، رئیس سازمان نظام پزشکی صبح امروز در حاشیه دوازدهمین کنگره بین‌المللی آزمایشگاه و بالین که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی چند سال گذشته تعرفه جامعه پزشکی بین ۵ تا ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است که این میزان، فاصله زیادی با هزینه تمام شده خدمات بهداشتی و درمانی دارد.

رئیس سازمان نظام پزشکی ادامه داد: سازمان نظام پزشکی به دنبال تعرفه واقعی بر اساس هزینه‌های فعلی کشور است، زیرا ما معتقدیم که تمام هزینه‌ها باید واقعی باشد تا به حوزه سلامت و بهداشت و درمان مردم آسیبی وارد نشود.

او تأکید کرد: یکی از اهداف اصلی سازمان نظام پزشکی تأمین سلامت و ارائه خدمات بهداشتی، درمانی در سطح کیفی و عالی به مردم است و معتقدم که تعرفه‌ها باید بر اساس هزینه‌های واقعی تعیین و مشخص شود.

لزوم ارتباط آزمایشگاه و بالین در حوزه سلامت 

ظفرقندی با بیان اینکه  یکپارچگی آزمایشگاه و بالین یکی از ضروریات کشور است، تصریح کرد: در گذشته با گرفتن نبض و نگاه، بیماران را معاینه می‌کردند اما امروزه خدمات آزمایشگاهی نقش مهمی در تشخیص بیماری دارد.

او ادامه داد: در هر بیمارستان و واحد درمانی؛ مراکز آزمایشگاهی و بالین نقش مهمی در سلامت مردم بر عهده دارند. به دلیل پیشرفت سریع در عرصه‌های مختلف به خصوص آزمایشگاه باید هم افزایی بیشتری بین آزمایشگاه و بالین در کشور ایجاد شود.

ظفرقندی گفت: امروزه خدمات آزمایشگاهی یکی از نیاز‌های اصلی جهت تشخیص بیماری‌های مختلف است و باید ارتباط خوبی بین آزمایشگاه و بالین ایجاد شود تا به حوزه سلامت کشور آسیبی وارد نشود.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور تأکید کرد: باید در زمینه به روزرسانی تجهیزات و مسائل مالی از مراکز آزمایشگاهی حمایت بیشتری انجام گیرد، زیرا برای ماندن در عرصه پیشرفت علمی باید به همه ابعاد از جمله اقتصاد سلامت و مسائل مالی نگاه ویژه‌ای کرد.

ظفرقندی یادآوری کرد: صندوق‌های بیمه‌گر باید از خدمات آزمایشگاهی حمایت کنند که در غیر این صورت ما شاهد پرداخت از جیب مردم هستیم.

او افزود: تورم در بخش سلامت ۱.۵ تا ۲ برابر تورم کشور است و این موضوع بیشتر به دلیل وابستگی به تجهیزات و حتی نوسانات قیمت ارز است. متأسفانه سرانه بهداشت و درمان از GPG کاهش پیدا کرده است و این مسئله می‌تواند هزینه‌های بهداشتی و درمانی، تأمین و تهیه وسایل و تجهیزات پزشکی را دچار مشکلات متعددی کند.

ظفرقندی در پایان تأکید کرد: تحریم دارو و تجهیزات پزشکی در هیچ جای دنیا حتی در زمان جنگ هم اعمال نمی‌شود، اما امروزه تحریم از سوی دشمنان در حوزه سلامت باعث بروز مشکلاتی شده است.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.