او بیان کرد: تاکنون هیچ مورد فوتی از آنفلوآنزا در این شهرستان گزارش نشده است.
او افزود: بخشهای مختلف اورژانس و بیمارستان و مراکز خدمات درمانی شهری و روستائی و خانههای بهداشت در حالت آماده باش قرار دارند و برای مقابله با هر نوع بیماری تدابیر لازم اندیشیده شده است.
رئییس شبکه بهداشت و درمان خاش اظهار داشت: علاوه بر مراکز دولتی خدمات درمانی، مراکز درمانی بخش خصوصی نیز آماده پذیرش بیماران مراجعه کننده هستند.
رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) خاش نیز گفت: روزانه در هر شیفت حدود ۳۰۰ بیمار مراجعه کننده در این مرکز درمانی از خدمات حوزه سلامت بهرهمند میشوند.
دکتر محمود کردی اظهار داشت: در شیفتهای مختلف اورژانس پزشک مستقر است و در کنار فعالیت پزشک اورژانس از توان پزشک عفونی نیز استفاده میشود.
فرماندار خاش نیز بر اهمیت و ضرورت استفاده همزمان از ۲ پزشک برای تسهیل در امر خدمترسانی به مردم و کاهش دادن صفهای مراجعان، تکریم بیماران و تلاش برای ارتقای شاخصهای خدمات حوزه سلامت تاکید کرد.
صاحب گل صالحی اظهار داشت: پیگیری برای جذب و استقرار پزشکان عمومی و متخصصان و گام برداشتن برای رفع مشکلات مالی و تامین نیازهای این قشر جهت ارائه خدمات شایسته به مردم از اولویتهای مهم مسوولان شهرستان است و از مقامات حوزه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی درخواست داریم شهرستان خاش را در حوزه خدمات سلامت و بهداشت و درمان بطور ویژه مورد توجه قرار دهند.
فرماندار خاش تاکید کرد: باید تمام شرایط و زمینهها برای حضور و مستقر شدن پزشکان در این شهرستان فراهم باشد و امیدواریم دست اندرکاران حوزه بهداشت به این موضوع بیشتر توجه کنند تا عزیزان پزشک با دغدغه کمتری به مردم خدمات ارائه دهند.
انتهای پیام/ع