وی با تاکید بر اینکه پروندههای تخلف در این موضوع خارج از نوبت در شعب ویژه رسیدگی میشوند، گفت: این طرح از ۲۵ آبان ماه آغاز شده و گروههای متشکل از انتظامی، بازرسی صمت و اصناف در معیت رئیس شعب با اولویت گزارشهای مردمی ثبت سامانه ۱۲۴ صمت و ۱۳۵ تعزیرات به شکایات رسیدگی میکنند.
میری با بیان اینکه در این طرح کالاهای مصرف خانوار به عنوان کالاهای هدف قرار دارند، افزود: از ۲۵ آبان ماه تا ۱۱ آذر ماه ۶۰ اکیپ گشت مشترک به محوریت مدیریت روسای شعب ادارات کل تعزیرات برگزار شده است که در این راستا ۳۱۴ مورد بازرسی از اصناف متعدد انجام شده که ۱۸۷ واحد دارای تخلف و ۵۰ واحد بدون تخلف بودند ضمن آنکه ۱۸۴ پرونده تخلف در این رابطه تشکیل شده و ۷۷ واحد مشمول تذکر و ارشاد قرار گرفتند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان، میزان محکومیت صادره برای واحدهای متخلف را ۳۷۲ میلیون و ۹۱۵ هزار و ۲۰۰ ریال اعلام کرد و افزود: اطلاعرسانی از طریق رسانهها، گفتوگوی ویژه خبری، مصاحبههای رادیوی و سایتهای خبری و ... صورت گرفته که شهروندان در صورت مشاهده تخلف گرانفروشی و احتکار، موارد را به بازرسی صمت و یا تعزیرات گزارش دهند.
وی گفت: پیرو دستورالعمل ملی و استانی با هماهنگی و تعامل تشکیل گشتهای متوالی از جمله ادارات صنعت و معادن و تجارت شمال و جنوب، اتاقهای اصناف، اتحادیههای صنفی، شرکتهای پخش فرآورده نفتی و مراجع کاشف انتظامی و اطلاعاتی، اقداماتی جهت کاهش تلاطمات روانی و برخورد با متخلفان انجام شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان ادامه داد: سامانه تلفنی ۱۳۵ تعزیرات روزانه از ساعت ۷ و نیم صبح تا ۲۲ با حضور همکاران برای ثبت شکایات و پیشنهادات، آماده پاسخگویی هم استانیها است و ساعت از ۲۲ تا ۷ و نیم صبح نیز به صورت خودکار ثبت شکایات انجام شده و پیگیری میشوند.
انتهای پیام/س