سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کدام داروی ایرانی گران شده است؟

رئیس سازمان غذا و داروی کشور گفت: همه می‌گویند افزایش قیمت دارو ، این در حالی است که هیچ کس اسمی از دارو‌ی گران شده نمی‌گوید.

شانه ساز رئیس سازمان غذا و داروی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، در پاسخ به علت گرانی برخی داروها گفت: همه می‌گویند افزایش قیمت دارو، این در حالی است که هیچ کس اسمی از دارو‌ی گران شده نمی‌گوید که به نظر می‌رسد افزایش قیمت دارو بُعد روانی پیدا کرده تا اینکه به واقعیت نزدیک باشد.

معاون وزیر بهداشت افزود:باید این نکته را درنظر گرفت که دارو کالایی اقتصادی است و باید به نحوی قیمت گذاری کنیم که برای تولیدکننده و تامین کننده زیان آور نباشد و گرنه تولید را متوقف می‌کند و ما مجبور می‌شویم اقلام را وارد کنیم این هم برای سازمان بیمه گر و اقتصاد سلامت کشور قابل تحمل نیست و هم از بُعد اقتصادی با رونق تولید در مغایرت جدی است.

او بیان کرد: چرا داروی ایرانی نباید گران شود؟در حالی که فقط مواد اولیه دارو با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تهیه می شود و مابقی  هزینه های آن با  ارز نیمایی و آزاد است.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: در زمینه دارو ما با کمتر از ۲ میلیارد دلار، واردات مورد نیاز کشور را تامین می‌کنیم که اگر از تولیدکننده حمایت نکنیم با ۲۵ میلیارد دلار هم نمی‌توانیم داروی مورد نیاز کشور را تامین کنیم پس به تولید کننده جفا نکنیم.

او با بیان اینکه حمایت از تولیدکننده گامی در جهت حمایت از مصرف کننده است، افزود: اگر تولید داخل متوقف شود مصرف کننده مجبور است دارو‌های مورد نیاز خارجی خود را با ۱۰ تا ۱۵ برابر قیمت خریداری کند که به طور حتم حمایت از تولید داخلی گام بلندی در جهت اشتغال زایی برای نخبگان است.

شانه ساز، از اصحاب رسانه خواست اگر از گرانی دارو گفته می‌شود دقیقا مشخص شود کدام دارو گران شده است، چون روشنگری در این زمینه باعث می‌شود این مساله مطرح شود که چرا در حق تولید کننده اجحاف می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.