عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: عدم هماهنگی میان دستگاههای مختلف اعم از شهرداری، راهور، شرکت پالایش و پخش سوخت، راه و ترابری، وزارت کشور و وزارت صنعت مشکلاتی را در این حوزه بوجود آورده، زیرا که هر کدام مسئولیتی متفاوت دارند و لذا مهمترین مسئلهای که ما درگیر آن هستیم تحقق مدیریت یکپارچه شهری است.
او با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته مجموعه اقدامات مربوط به آلودگی هوا زیر یک چتر واحد است گفت: برای این کار تنها یک نهاد باید مسئول باشد و همه اقدامات هم توسط همان انجام شود.
بیشتر بخوانید: انتشار برنامه جامع پیشنهادی کاهش آلودگی هوای تهران توسط شهرداری
فراهانی خاطر نشان کرد: در حال حاضر خودروسازان داخلی خودروهایی تولید میکنند که دود تولید شده توسط آنها بسیار خطرناک است و بنزینی هم که ما تولید میکنیم، اگرچه گفته میشود که دارای استاندارد یورو ۴ است، اما کیفیت یورو ۲ را هم ندارد و من امیدوارم چنین مطلبی صحت نداشته باشد، چون افغانستان بنزین ما را پس فرستاده و فقط بنزین سوپر ما را خریداری کرده است.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه خودروهای ساخت داخل امکان تصفیه دود را ندارند اظهار کرد: بسیاری از خودروهای ما فاقد فیلتر دوده هستند و اتوبوسهای تولید داخل هم هیچ کدام فیلتر دوده نداشتند که شهرداری مجبور شده با هزینههای گزاف کاری برای تجهیز اتوبوسها به فیلتر دوده انجام دهد.
او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه علت تأخیر در این کار مسائل مالی یا توانمندیهای فنی بوده گفت: به نظر من مهمترین مشکل به غیر از اینها مشکل انسجام و یکپارچگی مدیریتی است.
انتهای پیام /