او عمده اقلام صادراتی از بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان را در سالجاری مصالح ساختمانی، خواروبار، میوه و صیفی جات عنوان کرد.
مدیر بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان با اشاره به واردات کالا گفت: سال گذشته واردات از طریق بازارچههای مرزی استان ۶ میلیون و ۸۴۱ هزار و ۸۱۸ دلار بوده که در سالجاری این رقم به ۲۳ میلیون و ۲۴۲ هزار و ۴۸ دلار رسید.
او اظهار داشت: سیستان و بلوچستان با داشتن ۱۲ بازارچه مرزی دائم و موقت میتواند نقش موثری در بهبود اقتصاد مردم منطقه داشته باشد.
میر بیان کرد: رویکرد و نگاه استاندار سیستان و بلوچستان استفاده بهینه از ظرفیتهای بازارچههای مرزی بر پایه سالم سازی، شفاف سازی و هدفمند کردن فعالیت آن است.
او با اشاره به واردات کالاهای اساسی از بندر چابهار گفت: این بندر اقیانویسی کشور هماینک دوران طلایی خود را سیر میکند به طوریکه در چهار ماه آینده بیشاز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالای اساسی از طریق این بندر وارد کشور میشود.
مدیر بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: بندر چابهار به عنوان استراتژیکیترین بندر کشور از جایگاه مهمی برخودار است که تخلیه و بارگیری این میزان کالا یکی از بیسابقهترین عملیات تخلیه و بارگیری در این بندر خواهد بود.
انتهای پیام/ع