سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس مرکز تحقیقات بتن مطرح کرد؛

افزایش عمر ساختمان‌ها با پیاده سازی استاندارد‌های ملی/نظارت کامل برا ساخت وساز‌های بتنی ضروری است

احمدوند گفت: پیاده سازی استاندارد‌ها بهخ ویژه استانداری‌ها ملی زمینه ساز افزایش عمر مفید ساختمان‌های بتنی در کشور می‌شود.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی احمدوند رئیس مرکز تحقیقات بتن در جمع خبرنگاران با اشاره به پیاده سازی اولویت‌های برنامه اقدام و عمل نقشه راه چشم انداز ۲۰ ساله توسعه پایدار بتن و ساخت و ساز‌های بتنی، گفت: با توجه به این واقعیت که مناطق مختلفی از کشور و به خصوص تهران بر روی گسل‌های زلزله قراردارند، ضروری است تا به منظور مدیریت بحران، در صورت وقوع احتمالی زلزله در پایتخت، تمهیدات و برنامه ریزی‌های دقیقی اندیشیده و ارائه شود.

احمدوند افزود: ضروری است تا تمام زوایای این موضوع مهم و حیاتی توسط کارشناسان و متخصصان حوزه ساخت و ساز‌های شهری و روستایی مورد بررسی قرار گیرد تا امکان امداد رسانی در زمان وقوع احتمالی زلزله فراهم و شاهد کاهش خسارات ناشی از آن باشیم. 

رئیس مرکز تحقیقات بتن (متب) تصریح کرد: ارتقای کیفی بتن و ساخت و ساز‌های بتنی بادوام مقاوم در برابر زلزله و دیگر بلایای طبیعی در سند چشم انداز ۲۰ ساله توسعه پایدار، ضمن تدوین و ارائه استاندارد‌های ملی اجباری شماره ۶۰۴۴ INSO (بتن آماده-ویژگی ها) به سازمان ملی استاندارد ایران در سال ۱۳۹۵ در دستورکار قرار گرفت و ضروری است تا بازرسی، ارزیابی و نظارت کامل بر پیاده سازی و اجرای این استاندارد‌ها به صورت کامل در حوزه ساخت و ساز‌های بتنی کشور، انجام شود.

او یاد آور شد: با همکاری انجمن علمی مهندسی بتن و سازه‌های بتنی ایران و دانشگاه علوم و توسعه پایدار آریا در راستای ضرورت اجرای قوانین و استاندارد‌های ملی اجباری شماره ۶۰۴۴ INSO (بتن آماده-ویژگی ها) نظام بازرسی، ارزیابی و نظارت بر کنترل کیفیت فرایند تولید بتن آماده برای ارتقای کیفیت بتن و ساخت و ساز‌های بتنی با دوام مقاوم در برابرحوادث طبیعی از جمله زلزله، انفجار، آتش سوزی و سیل همسو با توسعه پایدار و منافع ملی بعنوان یک ضرورت و برای تحقق بهبود جامعه و بهزیستی جوانان امروز به سود آینده، برگزار می‌شود.


بیشتر بخوانید:ساخت ۳۰ هزار واحد پیش ساخته در سال ۹۸/ ۱۲۰ واحد مسکونی پیش ساخته در پلدختر احداث می‌شود



دبیرانجمن علمی بین المللی بتن اظهار کرد: جامعه امروز ایران با بحران ناشی از عدم رابطه دانش اقتصاد با اقتصاد دانان، دانش مهندسی با مهندسان، مهارت‌های تکنیکی و کاربردی با تکنسین‌های صلاحیت دار در حوزه ساخت و ساز‌ها مواجه است که تنها راه برون رفت از آن استفاده از تکنسین‌های صلاحیت دار پایبند به ارزش‌های اخلاقی و وفادار به اخلاق حرفه‌ای و احترام به شعور اجتماعی و مهندسان آشنا به چگونگی برقراری ارتباط و بهره گیری از شبکه‌های نوین مدیریت‌های بانکی، مالی، پولی و فایننسینگ در سطح ملی و جهانی است.

رییس مرکز تحقیقات بتن (متب) یاد آور شد: با توجه به اینکه فقدان تکنیسین متخصص صلاحیتدار در فرآیند تولید بتن آماده و در پروژه‌های ساخت و ساز‌های بتنی موضوع مهم مورد بحث سال‌های گذشته، همواره مساله ساز بوده و هیچ قانون و یا استانداردی در این خصوص وجود نداشته است.

احمدوند گفت: در سال ۱۳۹۵ استاندار ملی اجباری شماره ۶۰۴۴ INSO (بتن آماده-ویژگی ها) تهیه و تدوین شد. تا به اجرا درآمدن استاندارد یاد شده و آموزش تکنسین‌های صلاحیت دار کارگاهی که نقش بسیارمهمی در پیاده سازی استاندارد‌ها دارند، افزایش عمر مفید ساختمان‌های بتنی را شاهد باشیم.

او  اظهار کرد: ارتقای دانش فنی جامعه مهندسی عمران کشور، بهبود کیفیت ساخت و ساز‌های بتنی، وفاداری به اخلاق حرفه‌ای و رعایت قانون و استاندارد‌های حوزه بتن، صنعت بتن و ساخت سازه‌های بتنی و مشخصاً، استاندارد ملی اجباری شماره ۶۰۴۴ (بتن آماده-ویژگیها) یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این همایش است.

احمدوند یادآورشد: استفاده از پژوهش‌های علمی و تحقیقات کاربردی برای توسعه پایداراقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی همسو با امنیت و منافع ملی ضمن بهره مندی از دستآورد‌های ذهن تاریخی به خصوص زلزله بم، کرمانشاه و دیگرمناطق سیل‌زده، از دیگر اهداف برگزاری بیست و دومین همایش سالیانه انجمن علمی بین المللی بتن (ACI) -شاخه ایران و کنفرانس ملی بتن و زلزله است.
او ، مدیریت بحران حوادث طبیعی، ارزیابی شرایط درجهت مدیریت ریسک‌های مرتبط با حوادث طبیعی، بررسی شیوه نوین تعمیرات، ترمیم، بهسازی، نگهداری و مقاوم سازی لرزه‌ای درجهت ارتقای کیفیت سازه‌های بتنی و بررسی عملکرد لرزه‌ای سازه‌های بتنی را از مهم‌ترین محور‌های این همایش اعلام کرد.

رئیس مرکز تحقیقات بتن بیان کرد: در بیست و دومین کنفرانس ملی بتن و زلزله، نقش ساخت و ساز‌های بتنی در حوزه آبخیز داری، نقش بتن در ذخیره سازی، انتقال، تصفیه و توزیع منابع آب، همچنین تاثیر ساخت و ساز‌های بتنی در حفاظت از محیط زیست و منابع آب و خاک توسط کارشناسان و اساتید دانشگاهی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

او یادآورشد: تاثیر مواد افزودنی در کاهش مصرف آب در تولید بتن، ساخت و ساز‌ها و ساختمان‌های بتنی با استفاده از فناوری‌های جدید از دیگر محور‌های مهم برگزاری این همایش و کنفرانس ملی در تهران است.

دبیرانجمن علمی بین المللی بتن ((ACI – شاخه ایران بیان کرد:  همزمان با برگزاری کنفرانس ملی سالیانه بتن و زلزله، مسابقات دانشجویی انجمن علمی بین المللی بتن (ACI) - شاخه ایران در گرایش‌های مختلف برگزار می‌شود .

 انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی ، مسکن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.