سعیدی افزود: در این کارگروه که با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی و کلینیک مرکز کسب و کار شهرکهای صنعتی برگزار شد، موانع تولید واحدهای صنعتی بررسی شد.
او بیان داشت: بررسی مشکلاتی، چون تامین مواد اولیه، پرداختهای مالیاتی، موانع بیمهای و مشکلات قضایی از مهمترین موارد و موضعات مورد بحث امروز در کارگروه رفع موانع تولید بود.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعتی کرمان بیان داشت: کمک به احیاءصنایع، افزایش تولید و اشتغال و بهره وری از مهمترین اهداف برگزاری کارگروههای رفع مونع است که در استان برگزار میشود.
سعیدی تصریح کرد: از زمان راه اندازی فرآیند عارضه یابی در صنایع استان کرمان از سال ۱۳۹۵ تا کنون، مشکلات و رفع موانع تولید در بیش از ۳۰۰ واحد صنعتی بررسی شده است و در این عارضه یابی و رفع موانع، تا کنون ۶۸ واحد صنعتی احیا شده است.
او گفت: با راه اندازی مجدد واحدهای صنعتی استان و رفع مشکلات، ۱۵ درصد به میانگین تولید استان افزوده شده است و ۵ تا ۶ درصد نیز شاهد افزایش میزان اشتغال پایدار در صنعت استان هستیم.
طرح فرآیند عارضه یابی واحد های صنعتی استان کرمان با ابتکار بسیج مهندسین صنعتی کرمان و همکاری شرکت شهرکهای صنعتی و و کلینیک مرکز کسب و کار شهرکهای صنعتی از سال ۹۵ در استان آغاز به کار کرد که تا کنون توانسته است ۶۸ واحد صنعتی را به چرخه مجدد تولید برساند.
انتهای پیام/س