او با اشاره به مباحثی که در پنلهای تخصصی مطرح شد، گفت: بحث انرژی ساختمان مورد بحث قرار گرفت و امیدواریم با هماهنگی نهادهای مربوطه در حوزه صنعت ساختمانسازی به الگو تبدیل شویم.
گلپایگانی با بیان اینکه کارهای خوبی در زمینه ساخت بناهایی که در آن ساختمانهای سبز با حداقل انرژی ساخته شدهاند صورت گرفته است، گفت: کار خوبی که شرکت سرمایهگذاری مسکن در پروژههایش انجام داده بود و یکی از پنلها هم به آن اختصاص داده شده بود، بررسی ساختمانهای ساخته شده با چارچوبهای ساختمان سبز بود.
او افزود: در نقاط مختلف شهر معماران پروژههای خوبی را کار کرده بودند که با رویکرد همزیستی با طبیعت طراحی شده بودند.
گلپایگانی در خصوص رویکرد مدیریت شهری اظهار کرد: رویکرد ما در حوزه ساخت و ساز احترام به طبیعت است، زیرا احترام به طبیعت تأثیری میگذارد که میتوان شاهد کاهش آلودگیهای شهری باشیم.
معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران با بیان اینکه ۳۰ درصد مصرف انرژی در ساختمانها صورت میگیرد، گفت: عدد دقیقی از میزان تأثیر آن بر آلودگی هوا در دسترس نیست و آن چیزی که بدیهی است سهم ۳۰ درصدی سوخت انرژی و ساختمانها است و هنگامی که بحث احترام در طبیعت مطرح میشود، در شهرسازی ما اثر میگذارد.
او خاطر نشان کرد: اگر رویکرد در طبیعت در شهرسازی حاکم باشد تراکم بالا در مناطق دارای پوشش سبز اجازه داده نمیشود.
بیشتر بخوانید: مصرف انرژی در ایران ۳ برابر جهان است
گلپایگانی با بیان اینکه رویکرد دیگر توجه ذاتی مدیریت شهری در کنترل ساختمانها برای اجرای آن منطبق با ضوابط شهرسازی است، گفت: امروز مهندسان ما ناظرینی هستند که اجازه ساخت و ساز غیر منطبق با ضوابط را نمیدهند و امیدواریم این همایشی که برگزار شد، به همه ما کمک کند.
او در پایان خاطر نشان کرد: ۱۲ کارگاه آموزشی در این همایش برگزار شد که نزدیک به ۳۵۰ مهندس و کارشناس در آن شرکت کرده بودند و برای ارتقای پایه خود نیازمند پاس کردن این کارگاهها بودند.
انتهای پیام/