به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روغن را در ظرف مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. آنگاه زنجبیل، زردچوبه، سیر و فلفل را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. سپس زیره و گشنیز را بیفزایید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
مواد لازم:
۲ تا ۳ سال
مواد لازم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط
زنجبیل رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه یکچهارم قاشق چایخوری
سیر له کرده ۱ حبه
فلفل سبز شیرین خرد کرده ۱ عدد متوسط
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
کدو حلوایی پوست گرفته و خرد کرده ۵۰۰ گرم
کلم خرد کرده یکدوم پیمانه
پوره گوجهفرنگی یک و سهچهارم پیمانه
شیر یک و سهچهارم پیمانه
روش تهیه خورش کدو حلوایی و کاری
روغن را در ظرف مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.
آنگاه زنجبیل، زردچوبه، سیر و فلفل را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید.
سپس زیره و گشنیز را بیفزایید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا کدو حلوایی، کلم، پوره گوجهفرنگی و شیر را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا به آرامی بجوشد و کدو حلوایی و کلم بپزد، ولی خیلی نرم نشود.
اکنون حرارت را خاموش کنید. خورش را به همراه چلو در ظرف مناسبی بکشید.
منبع : بیتوته
انتهای پیام/