وی افزود: اجرا نشدن قانون مالیات بر ارزش افزوده آسیب جدی به تولید زده است.
هاشمی گفت: مالیات بر ارزش افزوده قانون خوبی است، اما ده سال است که این قانون غلط اجرا میشود.
این فعال اقتصادی ادامه داد: از سال ۸۸ تا ۹۸ قانون مالیات برارزش افزوده اجرا میشود، اما ما نتوانستیم مشمولیت این قانون را جامع کنیم.
هاشمی گفت: قانون مالیات بر ارزش افزوده همچون چک سفید امضا در دست دولت است و به نظارت جدی مجلس نیاز دارد.
در ادامه باستانی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: در کنار قانون مالیات بر ارزش افزوده باید چند کار دیگر هم انجام میشد که بستر این قانون فراهم شود.
وی افزود: با اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده میشود فرایند مصرف را کنترل کرد اما تا این قانون کامل اجرا نشود؛ ایرادات آن قابل شناسایی نیست.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: عمده مشکل تولید، علاوه بر قوانین به خصوص قانون مالیات بر ارزش افزوده، بازار سرمایه و تامین مالی است.
باستانی افزود: اصلاح ساختار نظام بانکی یک ضرورت است.
وی گفت: در کشور باید راهبرد توسعه صنعت وجود داشته باشد. قبل از تولید باید بازار مصرف، تکنولوژی و سرمایه مشخص باشد.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس تاکید کرد: دولت باید بستر لازم را برای راهبرد توسعه صنعت به وجود بیاورد.
در ادامه برنامه عزیزمحمدی معاون برنامهریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی گفت: در نیمه اول امسال (۹۸) و درشهرکهای صنعتی بالغ بر ۵۳۸ واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشته اند.
وی با بیان اینکه ۸۵ هزار واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری هستند، افزود: حدود ۴۵ هزار واحد آنها در شهرکها و نواحی صنعتی مستقر هستند.
عزیزمحمدی تصریح کرد: پیش بینی ما بر بازگشت ۲ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید است.
معاون برنامهریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی با بیان اینکه ۸۱۶ شهرک و ناحیه صنعتی احداث شده و فعال هستند، گفت: ۲۳ درصد از واحدهایی که در شهرکها مستقر هستند از چرخه تولید بازمانده اند.
عزیزمحمدی فعال کردن واحدهای صنعتی از کار افتاده، ایجاد رونق تولید، داخلی سازی و تعمیق تولید داخل و همچنین توسعه صادرات را از محورهای اصلی وزارت صمت اعلام کرد.
انتهای پیام/