عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه خیلی سالهای پیش در بیانات رهبر انقلاب شنیدم که جایگاه علوم انسانی در کشور افول کرده است، افزود: چرایی رویکردهایی که امروز در سطح جامعه شاهد آن هستیم به دلیل افول جایگاه علوم انسانی است.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه موسسه رسانهای سما که در حوزه ساخت و ساز فعالیت میکند در کنار خود باید مجموعهای از صاحبنظران علوم انسانی را هم بیاورد، گفت: بیشتر شرایط نامطلوب کنونی به خاطر شرایط اجتماعی و فقدان نظرات حوزه علوم انسانی است.
سالاری با بیان اینکه نامهربانترین فرزند طبیعت شهرداریهای کشور هستند، گفت: در بین آنها هم حوزههای معماری و شهرسازی هم نامهربانتر هستند.
بیشتر بخوانید: مصرف سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان انرژی در ساختمانهای تهران
او با بیان اینکه شهرهای اقماری تهران با الگوگیری از آنچه که در تهران رخ داده همان بلایی را به سر شهرشان میآورند که طی سالهای گذشته در تهران آمده است، گفت: تا زمانی که منافع عمومی کشور و شهر ما غلبه بر منافع شخصی پیدا نکند، قطعا وضع کشور اصلاح نمیشود و ساختمان پایدار و توجه به مصرف بهینه انرژی از مصادیق بیتوجهی به حقوق عمومی شهر است.
عضو شورای شهر تهران افزود: دلیل اینکه در حوزه ساخت و ساز علیرغم گردش مالی به حقوق شهر توجه نمیشود و عمر مفید ساختمانها نسبت به ساختمانهای کشورهای غربی کمتر هست، به خاطر بیتوجهی به جایگاه علوم انسانی و جامعهشناسی است.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران افزود: اکتفا کردن به برگزاری جلسات و نشستهای متعدد شاخص خوبی برای عملکرد نیست و وقتی با همان نگاههای بخشی به منافع عمومی شهر بیتوجهی میکنیم که سبب میشود هنوز در نقطه صفر باشیم.
سالاری با تأکید بر اینکه شناسنامه ملکی ساختمان امری ضروری است، گفت: امروز هر کالایی یک شناسنامه فنی دارد، اما ساختمان در کشور ما فاقد شناسنامه است و این باعث شده مطالبه جامعه برای خرید ساختمانهای دارای شناسنامه فنی رخ ندهد و الان برای مردم مشخص نیست که وقتی ساختمانی میخرند آیا به لحاظ کیفی استاندارد لازم را دارد یا خیر؟
انتهای پیام/