دبیر پنجمین جشنواره اسباببازی گفت: با توجه به عدم رعایت حق نشر (کپیرایت) در صنعت اسباببازی ایران، اکثر تولیدات الگوگرفته از نمونههای خارجی است. بنابراین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بعد از جشنواره چهارم، یکی از سیاستهای کاری خود را توجه ویژه به طراحی اسباببازی و کپیرایت آن معطوف کرده است.
حموله بیان کرد: با همین هدف بود که دومین رویداد ملی ایدهبازار برگزار شد و در گام اول ۱۲۰ نفر در سامانه این رویداد، طرحها و ایدههایشان را ارائه کردند، در نهایت ۴۰ نفر برای آموزش تخصصی از سوی اساتید این حوزه انتخاب شدند که در پایان پس از برپایی کارگاهها و نشستهای آموزشی، ۲۰ طرح برگزیده به مرحله ماکتسازی رسید.
وی بیان کرد: این نمونههای برگزیده در پنجمین جشنواره ملی اسباببازی، پیش روی سرمایهگذاران و تولیدکنندگان قرار خواهد گرفت که به نوبه خود، ممکن است به انتخاب و سرمایهگذاری برای تولید انبوه برسد. برخی از این طرحهای ماکتشده، حتی پیش از جشنواره پنجم به مرحله تولید انبوه رسیده است.
حموله با اشاره به صنعت بازیهای رومیزی گفت: از میان آثار برتر دومین رویداد ایدهبازار، ۷ اثر در دایره بازی رومیزی،بردگیم است که در این دوره، با توجه به سیاستگذاریهای خاص برای این حوزه، شاهد اتفاقهای خوبی در زمینه سرمایهگذاری خواهیم بود.
علاقهمندان به بازیهای رومیزی میتوانند در روزهای جشنواره در بخش نمایشگاه ترویجی از نزدیک شاهد این نمونههای ایرانی باشند و ضمن بازی با آن، با دنیای بازیهای رومیزی آشنا شوند.
دبیر پنجمین جشنواره ملی گفت: امسال با برخی نهادها هماهنگیهایی انجام شده که در صورت نهاییشدن در برخی از مکانهای عمومی، بازیهای رومیزی تعبیه شود تا هم امکان بازی و آشنایی مردم با آنها پدید آید، هم امکان خرید از سوی مردم و نیز سرمایهگذاران و تولیدکنندگان بیشتر فراهم شود.
وی افزود: هماهنگی خوبی با شورای همکاری مراکز بازی رومیزی از سوی دبیرخانهی جشنواره صورت گرفته که تا با حضور متخصصان و تولیدکنندگان این بازیها، عموم مردم هرچه بیشتر با این صنعت سرگرمی آشنا شوند.
امسال علاوه بر حضور در بخش ترویجی، تولیدکنندگان این بازیها در بخش نمایشگاه تخصصی نیز آثار خود را به فروش میرسانند.
پنجمین جشنواره ملی اسباببازی از ۷ تا ۱۳ دی ۱۳۹۸ در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/