سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لاغری در ۳۰ روز با دستور غذایی گوگل

گوگل که از آن به‌عنوان غول اینترنتی جهان یاد می‌کنند مجموعه اپلیکیشن‌های خود موسوم به «گوگل فیت» را به روز کرده است و با در نظر گرفتن چالش ۳۰ روزه و ارائه برنامه‌های کاربردی مرتبط با آن، قول لاغری به کاربران می‌دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آخرین هفته‌های سال جاری را سپری می‌کنیم و از هم‌اکنون تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی زمان زیادی باقی نمانده است. بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند برنامه‌های مربوط به تناسب اندام و لاغری را به سال جدید موکول کنند و روز‌های پایان سال را بدون دغدغه و نگرانی‌های مربوط به رژیم غذایی پشت سر بگذارند.

گوگل از قول‌هایی که کاربران برای لاغر شدن و تناسب اندام به خود می‌دهند و بیشتر مواقع به آن عمل نمی‌کنند به خوبی باخبر است و به همین خاطر تصمیم گرفته به کاربران کمک کند تا بیشتر مراقب سلامت اندام خود باشند. این شرکت که از آن به‌عنوان غول اینترنتی جهان یاد می‌کنند مجموعه اپلیکیشن‌های خود موسوم به «گوگل فیت» را به روز کرده است و با در نظر گرفتن چالش ۳۰ روزه و ارائه برنامه‌های کاربردی مرتبط با آن، قول لاغری به کاربران می‌دهد.

ایده اصلی این است که با در نظر گرفتن یک هدف جدید، هر ۳۰ روز یکبار خود را به چالش بکشید و در این مسیر به کمک قابلیت‌های اپلیکیشن مذکور از جمله «دقایق فعالیت بدنی» و «فعالیت قلب» نشان دهید که از ۳۰ روز قبل بهتر عمل کرده‌اید.

یک چالش ۳۰ روزه
گوگل برای به روزرسانی اپلیکیشن‌های خود با گروه بزرگی از پزشکان و متخصصان همکاری کرده است و هم‌اکنون از کاربران می‌خواهد از ابتدای سال جدید میلادی همراه با این اپلیکیشن فعالیت‌های خود را جلو ببرند تا بهترین نتیجه را به دست آورند. در این اپلیکیشن به توصیه پزشکان ومتخصصان اعلام شده است که برای ژانویه که اولین ماه میلادی محسوب می‌شود کاربر روی قابلیت «فعالیت قلب» متمرکز شود و هر چه او بیشتر ورزش کند و فعالیت‌های بدنی بیشتر انجام دهد، امتیاز بیشتری را در این بخش کسب خواهد کرد.

نسخه جدید سرویس گوگل به گونه‌ای طراحی شده است که اگر قرار باشد از برنامه ۳۰ روزه تخطی کنید و به آن عمل نکنید، در طول ماه به شما یادآوری می‌کند و به‌صورت مرتب مشاوره‌های انگیزشی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا از برنامه عقب نمانید. در این زمینه همچنین یک پوشش اینترنتی با هشتگ #Get Fit with Google هم راه‌اندازی شده است و کاربران جهانی و حتی سلبریتی‌ها نتیجه استفاده از سرویس جدید را از این طریق به اشتراک می‌گذاشتند تا مشخص شود چه کسی با برنامه گوگل توانسته است به اندام متناسب دست پیدا کند.

نخستین چالش ۳۰ روزه از روز اول سال جدید شروع نمی‌شود و قرار نیست کاربران اروپایی و امریکایی از تاریخ یک ژانویه خود را درگیر این برنامه کنند. با وجود این کاربران پس از ورود به سرویس جدید گوگل خود را آماده می‌کنند تا پس از آنکه تعطیلات ابتدای سال سپری شد، دست به کار شوند. این سرویس روی اندروید، آیفون و فناوری‌های پوشیدنی که به سیستم عامل «وییر اواِس» مجهز شده‌اند ارائه می‌شود و همه کاربران می‌توانند به‌صورت رایگان به آن دسترسی داشته باشند.

گوگل در توضیحات مربوط به این سرویس که بر اساس آخرین استاندارد‌های علمی و پزشکی ارائه شده است، توضیح داد: «این خدمات به کمک انجمن قلب امریکا (AHA) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) تکمیل شده است و بر این اساس اگر شما در این سرویس بتوانید مجموع امتیاز‌های خود در بخش «فعالیت قلب» را برحسب فعالیت‌های بدنی انجام شده به ۱۵۰ امتیاز برسانید، می‌توانید خطر بروز حملات قلبی را به میزان قابل ملاحظه کاهش دهید، اختلالات خواب را رفع کنید و بهداشت روانی خود را به حداکثر برسانید.»

«گوگل فیت» که نخستین بار چند سال قبل در اختیار کاربران قرار گرفت، برای اولین بار با این به روزرسانی به کاربران امکان می‌دهد در یک چالش ۳۰ روزه بتوانند خود را به تناسب اندام برسانند و رژیم لاغری خود را به کمک آن پیش ببرند. گوگل حتی پیشنهاد‌هایی در مورد چگونگی کسب امتیازات بیشتر در بخش «فعالیت قلب» هم ارائه کرده است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

با فرزندان خود فعالیت بدنی روزانه انجام دهید تا ۲ امتیاز بیشتر کسب کنید.
- از برف و باران زمستانی نهراسید. اگر برف زمین را پوشانده است با ابزار مخصوص حیاط خانه را از برف تمیز کنید تا امتیاز بیشتر بگیرید. اگر حیاط خانه همسایه را هم تمیز کنید امتیاز دو برابر به دست می‌آورید.
- اگر زمستان امسال فرصت رفتن به کوهستان برای شما فراهم شد، ورزش‌های زمستانی از جمله اسکی اتفاقاتی هستند که می‌توانند امتیاز دو برابر را برای شما به ارمغان بیاورند.

تناسب اندام فناورانه
«گوگل فیت» تنها ابزار هوشمند دنیای فناوری مخصوص لاغری و تناسب اندام نیست و شرکت‌های دیگر هر کدام سعی کرده‌اند خدمات و ابزار‌های کاربردی دیگری را در اختیار کاربران بگذارند. «فیت‌کمپ» از جمله این ابزار‌ها محسوب می‌شود که در اصل یک کیسه بوکس هوشمند است و شما می‌توانید با هر ضربه‌ای که به آن وارد می‌کنید، در اپلیکیشن مربوطه که روی گوشی هوشمند نصب شده است میزان کالری مصرف شده را محاسبه کنید. این کیسه بوکس هوشمند برنامه‌های ورزشی روزانه را در اختیار شما قرار می‌دهد و با نمودار‌های کاملاً دقیق نشان می‌دهد که سلامت بدن شما به چه سمتی می‌رود.

«فلکسیت اپ» اپلیکیشن هوشمند دیگری است که گزینه‌های بیشتری را در اختیار کاربران می‌گذارد و برای آن دسته از افراد ساخته شده است که تمایل دارند هنگام سفر‌های مکرر و طولانی باز هم زیبایی اندام خود را از دست ندهند.

گفتنی است «ویتینگز موو» دستگاه هوشمندی است که یک رویکرد کاملاً منحصر به فرد دارد: این سیستم تمام فعالیت‌های بدنی، تپش قلب، میزان کالری مصرف شده، نحوه خواب، میزان چربی مصرف شده در طول روز و... را به‌کمک یک دستبند ارزان و هوشمند ردیابی می‌کند و بر اساس آن برنامه دقیق متناسب با کاربر را در اختیار او قرار می‌دهد.

با این توضیحات باید پذیرفت که فناوری دنیای تناسب اندام را در دست گرفته است و از آموزش‌های آنلاین گرفته تا ردیاب‌های مخصوص بدنسازی و برنامه‌های تناسب اندام، همه را به‌صورت هوشمند در اختیار کاربران قرار می‌دهد. در سال‌های اخیر تلاش برای تغییر شکل روش‌های لاغری و بهبود نتایج حاصل از رژیم‌های مربوطه به کمک فناوری‌های هوشمند بسیار مشهود شده است.

گجت‌های تناسب اندام مجهز به حسگر‌های هوشمند از جمله این وسایل محسوب می‌شوند که تمایل کاربران برای انجام هر گونه فعالیت بدنی را بیشتر کرده‌اند. برخی از این ابزار‌ها سطح فعالیت بدنی و برخی دیگر فعالیت بخش‌های مختلف بدن از جمله قلب را زیر نظر می‌گیرند.

شبکه‌های اجتماعی نیز با پویش‌های مختلف و قابلیت‌های گوناگون، انواع سرویس‌های کاربردی را در اختیار کاربران قرار داده‌اند و ساعت‌های مچی هوشمند و دستبند‌های الکترونیکی هم توانسته‌اند اثرات قابل ملاحظه در این زمینه برجا بگذارند. با این توضیحات کاربران پیش‌بینی می‌کنند در دهه سوم از هزاره دوم میلادی که تنها یک ماه تا آغاز آن باقی مانده است، رژیم‌های لاغری سنتی به‌طور کامل منسوخ شوند.

منبع: ایران

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.