او ادامه داد: باید مسایلی که در دانشگاهها طرح میشود از طریق شرکتهای دانش بنیان و در دل این شرکتها به آنها پاسخ داده شود، در حال حاضر در کشور تحقیق و توسعه دانشگاهی در شرکتها قابل اجراست.
وحدت گفت: در حال حاضر رویداد ارایه نیازهای فناورانه پیشگیری و مبارزه با قاچاق در همین راستا در حال برگزاری است، در رویدادهای گذشته شرکتهای دانش بنیانی حضور داشتند که توانستند نیاز برخی شرکتهای بزرگ صنعتی همچون حوزه تعمیر و نگهداری هواپیما را تأمین کنند.
او افزود: شرکتهای دانش بنیان این توانایی را دارند که برای هر مسئلهای یک راه حل ارایه دهند و ما به شرکتهای دانش بنیان اعتماد کردهایم.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: رسالت صندوق نوآوری و شکوفایی اعتمادسازی برای شرکتهای دانش بنیان از سوی دستگاههای اجرایی کشور است. امروز حوزه قاچاق کالا و ارز موضوع مهمی است، با برآوردهایی که داشتهاند نشان میدهد ۱۵۰ میلیارد تومان قاچاق صورت میگیرد، این رقم در مقایسه با بودجه کشور رقم بالایی است.
او اضافه کرد: در حال حاضر قاچاق محصولات فناوری نیز یک موضوع مهم در کشور است. در حال حاضر شرکتهای دانش بنیان ما به طیف وسیعی از تکنولوژیها در خصوص سامانههای تشخیص پولشویی و نیز اسکن محمولهها در گمرک دست پیدا کردهاند.
وحدت تأکید کرد: وظیفه ما به هم رسانی این شرکتها به دستگاههای مرتبط است. برخی مسایل و مشکلات کشور به کم تدبیری ما بر میگردد که در حوزه قاچاق کالا و ارز نیز این امر وجود دارد، در حوزه تکنولوژی مرتبط با پیشگری از قاچاق کالا و ارز شرکتهای دانش بنیان خوبی داریم.
او یادآور شد: صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص حمایت از شرکتهای دانش بنیان خدمات و محصولات شرکتهای دانش بنیان را تضمین میکند و در این راستا به شرکتهایی که از محصولات دانش بنیان خریداری کنند، تسهیلات لیزینک با نرخ ۹ درصد برای مدت سه سال ارایه خواهد کرد.
انتهای پیام/