یکی از مشکلات اصلی خودروهای دوگانه، کمبود ایستگاه های سوختگیری CNG است که برای این امر افراد باید مدت مسافت زیادی را طی و پس از آن در صف های طولانی بمانند.
مشکلات فنی از دیگر چالش های این خودروها به شمار می رود، چرا که این دسته از محصولات در موقعیت هایی خاص مانند سربالایی دچار مشکلاتی از جمله خاموشی می شوند. در کنار این مشکل، قطعات این خودروها به دلیل استفاده از گاز، دچار استهلاک زودرس میشوند.
در سال های گذشته که بنزین سهمیه بندی شد، افراد به سمت این خودروها رو آوردند اما پس از بروز مشکلات گفته شده، افراد ترجیح دادند که بنزین را با همان قیمت بالا خریداری کرده اما از گاز استفاده نکنند. اکنون که مجدد شاهد افزایش قیمت بنزین هستیم، بحث گازسوز کردن خودروها مطرح است، اما آیا کیفیت خودروهای گازسوز نسبت به گذشته بهتر می شود یا با همان کیفیت قبل آن را عرضه خواهند شد؟
آمارها در هفت ماه امسال نشان می دهد خودروهای دوگانه سوز سهم بسیار اندکی از تولید خودرو را به خود اختصاص دادهاند، به طوری که تنها هشت هزار و ۷۱۵ دستگاه خودروی دوگانه سوز در این مدت به مرحله تولید رسید که در مقایسه با ۳۱ هزار و ۹۰۲ دستگاه مدت مشابه سال گذشته، ۷۳ درصد اُفت را نشان میدهد.
بیشتر بخوانید: آخرین برنامه ریزی ها برای استفاده هرچه بیشتر از سوخت CNG/ تاکسیها باید گازسوز شوند
دسترسی به تولید خودروی گازسوز مناسب کار سختی نیست و راه حل های زیادی برای آن وجود دارد. از بزرگترین مشکلات عمده این خودروها عمر کمتر قطعات موتور در مقایسه با موتور بنزینی به ویژه خرابی زود هنگام بستار به واسطه عدم تطابق موتور طراحی شده با سوخت گاز است که به کار گیری آنها با هزینه های قابل قبول امکان پذیر است.
ایمنی خودروهای گازسوز فقط با تامین قطعات از منابع معتبر و همبندی کامل خودرو امکان پذیر است که هزینه زیادی برای خودروسازان به همراه نخواهد داشت. هم اکنون بزرگترین چالش خودروسازان شاید جانمایی مخازن به میزان کافی و در جای مناسب است که البته این کار بدون سرمایه گذاری نسبتا هنگفت امکان پذیر نیست.
احمد نعمتبخش دبیر انجمن خودروسازان در گفتوگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مشکلات تامین قطعات خودروهای دوگانه سوز، گفت: خودروهای ملی پایه گازسوز جزو بهترین خودروهای گازسوز در دنیا به شمار می روند. اگر تاکنون عرضه خودروهای دوگانه سوز به دلیل تقاضای کم آنها کاهش پیدا کرده بود، در نتیجه به دنبال آن اگر تقاضا بالا رود قطعا تولید آن ها نیز روند افزایشی خواهند داشت.
او بیان کرد: به دلیل اینکه قیمت سوخت گاز با بنزین تفاوت چندانی نداشت، استقبالی از این خودروها نمی شد. همچنین از دیگر دلیل تقاضای کم این دسته از خودروها، فاصله زیاد ایستگاه های گاز بود که باید این ایستگاه ها افزایش یابند.
دبیر انجمن خودروسازان ادامه داد: هم اکنون مشکلی در تامین قطعه برای تولید خودروهای گازسوز وجود ندارد و اگر تقاضا برای این خودروها افزایش یابد، روند عرضه آن بیشتر از گذشته خواهد شد.
به گفته نعمت بخش، با گازسوز کردن خودروها در مصرف بنزین صرفه جویی خواهد شد.
آرش محبی نژاد دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان در گفتوگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره استاندارد خودروهای دوگانه سوز و افزایش قیمت این خودروها، گفت: پس از افزایش قیمت بنزین، بازار خودروهای دوگانه سوز گرم میشود و شاهد رونق بازار این خودروها خواهیم بود. خودروهای دوگانه سوز که تنظیمات کارخانه دارند، از استانداردهای لازم برخوردار و مشکلی از این نظر وجود ندارد.
او ادامه داد: افرادی که خودروهای خود را به دوگانه سوز تبدیل میکنند ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند. با افزایش قیمت بنزین بازار خودروهای دوگانه سوز تغییر میکند و شاهد تحولاتی در قطعات این خودروها خواهیم بود.
محبی نژاد ادامه داد: به دلیل افزایش تقاضا قطعا تمرکز در تولید خودروهای دوگانه سوز بیشتر خواهد شد. توان اینکه به سمت تولید خودروهای دوگانه برویم را داریم.
دبیر انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان افزود: اگر زیر ساخت ایستگاههای شارژ گاز تقویت شود حرکت به سمت دو گانه سوز شدن خودروها حرکت مثبتی خواهد بود.
او گفت: موتور خودروهایی که پس از تولید دوگانه سوز میشوند، ممکن است آسیب ببیند از این رو به هیچ عنوان توصیه نمیشود که خودرو از تک سوز به دوگانه سوز تبدیل شود.
محبی نژاد تشریح کرد: خودروهایی که طراحی موتور آنها از ابتدا دوگانه سوز باشد مشکلی ندارند و به راحتی می توانند از سوخت گاز استفاده کنند. هر چه به خودروسازان قطعه از نظر OEM سفارش دهند قطعه سازان آن را تامین میکنند و انگیزه خوبی برای افزایش تولید وجود دارد.
دبیر انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان افزود: مشکل اساسی در انجمن قطعه سازان، قیمت نقدینگی است که جزو چالشهای اساسی این صنعت به شمار میرود، هرچه سریعتر باید این چالش رفع شود تا شاهد شکوفایی و رونق صنعت خودرو باشیم.
او گفت: بعد از خوراک، پوشاک و مسکن خودرو مهمترین نیاز جامعه است که باید به آن توجه ویژهای شود.
محبی نژاد با اشاره به تغییرات قیمتی خودروهای دوگانه سوز، تشریح کرد: قیمت خودروهای دوگانه سوز بستگی به عرضه آنها دارد. اگر برنامه ریزی درستی در تامین نقدینگی تولید انجام شود به گونهای که افزایش تقاضا را پاسخگو باشد، مشکلی در قیمت خودرو رخ نخواهد داد، اما اگر بازار جلوتر از حرکت سیاست گذاران پیش رود دچار بحران در بازار دوگانه سوزها خواهیم شد.
کاظم محمدی نیکخواه کارشناس صنعت خودرو در گفتوگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با تاکید بر اینکه دوگانه سوز کردن تمام خودروها کاری زمان بر است، گفت: دوگانهسوز کردن خودروها از نظر ایمنی کار استانداردی نیست و به هیچ عنوان توصیه نمیشود. در مقابل چنین کاری توصیه میشود خودروهای تولیدی، دوگانه سوز شوند.
او با تاکید بر اینکه باید استاندارد سازی خودروهای دوگانه سوز در اولویت کار باشد، ادامه داد: نداشتن استاندارد لازم در خودروهای دوگانه سوز مشکلی است که استقبال از این خودروها را کاهش داد. توصیه می شود برای افزایش استقبال از این خودروها استاندارد را رعایت کرد.
این کارشناس صنعت خودرو بیان کرد: تفاوت قیمت سوخت بنزین و سوخت گاز، چشمگیر است. اگر خودروها به سمت دوگانه سوزها بروند، از نظر اقتصادی به صرفه است چرا که منابع زیادی از گاز در کشور وجود دارد، از این رو مانند بنزین دچار مشکلات نمیشویم.
این کارشناس صنعت خودرو افزود: سوخت گاز برای کشور مقرون به صرفه است اما باید در این کار با هدف پیش رفت تا مانند بنزین به مشکل بر نخوریم. اینکه تمام خودروها گازسوز شوند نیاز به زیرساخت دارد و تا زمانی که زیرساخت فراهم نشود نمی توان مردم کشور را مجبور به این کار کرد.
نیک خواه تشریح کرد: زیر ساخت نیاز به مخزن، سیستم دوگانه و استاندارسازی دارد که باید آن را در قدم اول تامین سپس به سمت دوگانه سوزها پیش برویم.
انتهای پیام/
تازه 4 گیگ اینترنتمونم پریروز تاریخش تموم شد سوخت.
خوش بحال شما که نتتون وصله
...ﭼﺮا اﺯ ﻓﻦ اﻭﺭﻱ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﺑﺮﻗﻲ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﻤﻴﺸﻮﺩ ﭼﺮا ﭼﺮا ﭼﺮا اﻳﻨﻬﻤﻪ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺳﻮﺧﺖ .
چرا خبری نمیگیری باشگاه
کسب کارمون ۱۰ روز خوابیده
دیگه مسولین بدترش نکنید
الان مردم فقط اینترنت براشون مهمه نه افزایش ساخت ماشین گازسوز ، قیمت گوشی ، قیمت ماشین و....
Yjc عزیز لطفا تایید کن...
آپارات رو هم قط کردن
آپارات رو هم قط کردن
آپارات رو هم قط کردن
آپارات رو هم قط کردن
دوگانه سوز بودن روی خودرو پراید واقعا جواب داده ولی متاسفانه از سال 95 تولید پراید دوگانه سوز سایه قطع شده
اگر مجدد سایپا خودرو دوگانه سوز پراید تولید نماید من مجدد خرید میکنم
آخرین بخشنامه ای که شرکت آرین موتور برای خودروهای میتسوبیشی ابلاغ کرده بدین شرح است که تمامی خودروهای تحت پوشش این شرکت سروبس های ادواری را از ۷۵۰۰ به ۵۰۰۰ کیلومتر کاهش دادن. که قاعدتا هزینه های بیشتری دارندگان خودرو باید پرداخت کنند، البته ه گفته اون شرکت در بلند مدت هزینه ی مشتریان کاهش پیدا میکنه که اینطور نیست.
ممنون میشم اگر گزارش تهیه کنید.
60 میلیون کاربر اینترنت موبایل دارن ضرر می کنن
اینترنت منو وصل کنید
اینترنت منو وصل کنید
اینترنت منو وصل کنید
اینترنت منو وصل کنید
اینترنت منو وصل کنید
اینترنت منو وصل کنید
اینترنت منو وصل کنید
اینترنت منو وصل کنید
اینترنت منو وصل کنید
اینترنت منو وصل کنید
مردم دارن اینهمه التماس میکنن بعضیا واقعا ازاین راه زندگیشونو میگذرونن خدارو خوش میاد اخه
روز یکشنبه (26 آبان 98) بعد گرونی بنزین به شرکت شهاب گاز سوز قم (واقع در خیابان ساحلی) مراجعه کردم, گفتن CNG ماشین روآ (مخزن 60 لیتری) دو میلیون سیصد هزار تومن. ثبت نام کردم و قرار شد خبرمون کنن برای نصب؛ امروز یعنی سه شنبه (5 آذر 98) تماس گرفتم برای پیگیری, می گن که همون کار شده دو میلیون و شصد هزار تومن. یعنی سیصد هزار تومن رفته روش!!!!!!! قرار بود که گرون نشه!!!!!!!!
لطفا گزارش تهیه کنید!! به داد مردم بیچاره برسید!!
دوست عزیز کارشناس های خود نمایندگی ها اتفاق نظر دارند که گاز برای قطعات موتور ضرر داره و باعث میشه موتور خیلی زودتر خراب شه
یا زیاد با ماشین بیرون نمیره
یا...