سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جگر مرغ یک ماده غذایی بسیار ارزشمند محسوب می‌شود

متخصص تغذیه گفت: جگر مرغ به لحاظ مواد مغذی که دارد یک ماده غذایی بسیار ارزشمند محسوب می‌شود.

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  نچواک متخصص تغذیه گفت: مواد مغذی داخل جگر مرغ شامل پروتئین، آهن، ویتامین A، انواع ویتامین‌های گروه B، ویتامین c، اسید فولیک و سلنیوم است که دارای املاح ارزشمند و خاصیت ضد سرطانی دارد.

او با بیان اینکه هفته‌ای یکبار مصرف جگر مرغ توصیه می‌شود، افزود: با این وجود خانم‌های باردار، بیماران تالاسمی و افرادی که کلسترول خون بالا دارند از مصرف این ماده غذایی پرهیز کنند.

 نچواک با اشاره به اینکه داروها، آنتی بیوتیک‌ها و هورمون‌هایی که در مرغداری‌ها برای مرغ استفاده می‌شود در یک بازه زمانی ۵ تا ۱۴ روزه از بدن مرغ خارج می‌شود، گفت: اگر پس از این بازه زمانی کشتار مرغ صورت گیرد، با اطمینان بالایی می‌توان توصیه به مصرف جگر مرغ کرد.

انتهای  پیام/ز

 

هفته‌ای یکبار مصرف جگر مرغ توصیه می‌شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۰۶ ۲۹ آبان ۱۳۹۸
وا چه کشفیاتی همه چی برعکس اون چیزیه که فکر می کنی