به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، زراعتگر بخش زراعی و باغی مرکز تحقیقات کشاورزی بیرجند گفت: این ژنوتیپ هاحدود ۹ سال به صورت الگویی در این مرکز کشت و تحقیقات لازم از آنها انجام شده است.
او افزود: این ژنوتیپها نامگذاری شدند و به زودی نام تجاری این ژنوتیپها معرفی خواهد شد.
زراعتگر گفت: این ارقام به لحاظ ابعاد وزن و نسبت گوشت به هسته بیشتر از ارقام معملولی است.
بخش زراعی و باغی مرکز تحقیقات کشاورزی بیرجند ادامه داد: وزن میوه عناب در ارقام عادی ۲ و ۹ دهم تا ۳ و یک دهم است در صورتی که در ژنوتیپهای جدید وزن میوه عناب به ۵ و ۷ دهم تا ۵ و ۹ دهم است.
او افزایش سطح زیرکاشت با استفاده بهینه از منابع آب و خاک را از دیگر علل افزایش تولید محصول عناب عنوان کرد.
انتهای پیام / ط ا