او با اشاره به انتقادهای فنی و ساختاری افزود: نقدهای فنی در حوزه اجراییات و کنترل آن بوده که در این زمینه خیلی قوی و منسجم نیست و شخصیت های اصلاح طلبی که در وزارت کشور و کارهای ستادی انتخابات بوده اند؛ نقدهای دقیقی در مورد ساختار و چگونگی اجرا دارند که باید به آنها توجه شود و این مسائل از قبیل کنترل و راستی آزمایی سامانه رأی گیری و نظرخواهی رفع شود.
بیشتر بخوانید:
حکیمی پور ادامه داد: علاوه بر نقدهای فنی به ساختار سامانه سرا؛ در روش اجرا نقدهایی وجود دارد و اگر بنا به ارتباط با بدنه بوده که دوسال قبل مجمع عالی اصلاح طلبان طرح پارلمان اصلاحات را مطرح کردند که بهتر و جامع تر و کارشناسی شده هم بود.
دبیرکل حزب اراده ملت ایران تصریح کرد: اگر اشکالات فنی و روشهای طرح سرا برطرف شود؛ اینکه اصلاح طلبان نامزدهای خود را گزینش کنند بسیار مطلوب است که نامزدها از بدنه جریان اصلاحات وارد شوند.
او گفت: نکته دیگری در مورد طرح سرا محل اشکال است اینکه پختگی لازم را نداشته و شتاب زده است و در مناطقی که رقابتها قوم و قبیلهای است چه طور راستی آزمایی خواهند شد؟.
حکیمی پور با بیان اینکه پارلمان اصلاحات بهتر از طرح سرا است، افزود: باید اشکالات طرح سرا برای اجرا برطرف شود؛ قطعا طرح پارلمان اصلاحات پخته تر و کارشناسی تر شده بوده هرچند تفاوت در این است که پارلمان برای انتخابات نبوده و طرح سرا برای انتخابات مطرح شده است.
دبیرکل حزب اراده ملت ایران در مورد سرنوشت طرح پارلمان اصلاحات اظهار کرد: این طرح که از دو سال پیش مطرح شده با انتقاداتی که به آن شد در حال بررسی بیشتر در مجمع عالی اصلاح طلبان و جبهه هماهنگی اصلاحات است.
طرح سرا که چندی پیش که از سوی برخی از اعضای حزب اتحاد ملت ایران اسلامی مطرح شده و در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان به تصویب رسیده بود؛ با انتقادات صریح برخی از شخصیت های جریان اصلاحات مانند غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی مواجه شده است و این در حالی است که کمتر از دو هفته تا ثبت نام نامزدهای انتخابات مجلس باقی مانده است.
انتهای پیام/