سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برخی نمایندگان: اموالمان را مکتوب ارائه می‌کنیم نه در سامانه/ فقط رئیس قوه بخواند!

تعدادی از نمایندگان مجلس طی پیشنهادی خواسته‌اند تا لیست اموال خود را به صورت مکتوب ارائه کنند.

به گزارش خبرنگار  مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه (۲۰ آبان ماه) سامانه ثبت اموال و دارایی نمایندگان مسئولان و خانواده‌های آنها بعد از یک هفته از موعد مقرر اعلامی توسط هیئت رئیسه پارلمان در مجلس شورای اسلامی با حضور تعدادی از نمایندگان در محل فراکسیون‌های مجلس آغاز به کار کرد و نمایندگان بعد از حضور در این مکان تنها کد ثنا دریافت کردند تا بتوانند از محل دیگری اموال و دارایی خود را در این سامانه ثبت کنند. اگرچه نمایندگان می‌توانند با استفاده از همین سیستم‌ها دارایی خود را ثبت کنند.

قوه قضاییه برای تسهیل امور مسئولان ۹ نهاد حاکمیتی در کشور شعبه‌هایی را در محل نهاد‌ها به وجود آورده و بر این اساس ۶ سیستم را هم در محل خانه ملت راه‌اندازی کرد، به گفته نماینده قوه قضاییه در این مکان، در سامانه ثبت اموال و دارایی مسئولان از IP ۱۰ استفاده شده تا امنیت سیستم مورد اعتماد باشد.

چرایی مخالفت برخی نمایندگان با ثبت اموالشان در سامانه ثنا

براساس اعلام مسئول پیگیری راه اندازی سامانه ثنا در مجلس، روز دوشنبه (۱۴ آبان ماه) حراست مجلس با حفاظت اطلاعات قوه قضاییه درباره موضوع راه‌اندازی سامانه ثبت اموال و دارایی مسئولان در پارلمان مکاتبه‌ای را انجام داد و نوشت، باید قوه قضاییه تضمین دهد که این سیستم دارای امنیت کافی بوده و هیچ شخصی غیر از رئیس قوه به اطلاعات دسترسی پیدا نمی‌کند که رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه در پاسخ به آن اظهار کرد، این سامانه کاملا مورد تایید ماست و افراد معرفی شده به مجلس برای ثبت هم مورد تایید ما هستند.

او تصریح کرد: در طول دو هفته‌ای که مجلس تعطیل بود، معاونت فنی قوه قضاییه با همکاری مرکز فناوری مجلس فیبر نوری را در مجلس نصب کردند و در محل دفاتر فراکسیون‌ها، محلی مخصوص برای این سیستم‌ها تعبیه شد تا از طریق آن هم رمز ثنا دهند و هم نمایندگانی که می‌خواهند اموالشان را در مجلس ثبت کنند، کارشان را انجام دهند.

در نهایت یک هفته بعد از اعلام راه‌اندازی سیستم ثنا در خانه ملت با اقناع حراست مجلس نسبت به امنیت این سیستم‌ها، نمایندگان رسما حضور یافته و کد ثنا دریافت کردند. اما اکنون یکی از نمایندگان مجلس درباره تصمیم برخی وکلای ملت به باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: برخی نمایندگان پیشنهاد داده و خواسته‌اند تا لیست اموال خود را به جای ثبت در سامانه اموال و دارایی مسئولان به صورت مکتوب به حجت‌الاسلام رئیسی رئیس قوه قضاییه تحویل دهند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: آنها معتقدند، براساس اصل دوازدهم قانون اساسی لیست اموال و دارایی مسئولان صرفا باید در اختیار رئیس قوه قضاییه باشد.

باتوجه به اینکه در زمان تصویب قانون ثبت اموال و دارایی مسئولان و خانواده آنها در مجلس شورای اسلامی، تاکید بر علنی بودن اموال مسئولان برای مردم بود،  این مضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام تغییر کرد و قرار شد تنها رئیس قوه قضاییه به این لیست اموال مسئولان دسترسی داشته باشد، بنابراین اصرار برخی نمایندگان برای عدم اعتماد به این سیستم جای تعجب دارد.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۵۶ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
عجب
مرجان
۱۷:۲۱ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
با سلام.یه سوال منطقی: آیا نمایندگان مردم در مجلس برای امنیت سیستم های اعلام تمام اطلاعات هویتی شخصی و اداری مردم که بارها از طرف دولت و محل کار از ما می خوان هم همین قدر حساسیت دارن که نسبت به اعلام اموال و دارایی خودشون و ثبت در سامانه حساس اند و بر اساس مصوب خودشون عمل نمی کنند؟ مشکل چیه؟ مگه چقدر دارایی دارن که مردمی که به اونا رای دادن و باید سری های بعد هم رای بدن نتونند دسترسی و اطلاع داشته باشن؟ شاید از سوال از کجا آورده ای هراسانند؟!!!!!!
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
چرا نباید برای مردم شفاف نباش؟!!!
ناصر
۱۴:۴۲ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
واقعاجای تاسفه
مسعود
۱۴:۳۰ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
نماینده ی مردمید باید به مردم اعلام کنید.
ناشناس
۱۴:۰۷ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
میترسن مردم اموالشون روچشم بزنن
شفتالو
۱۳:۵۸ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
سلام
ازکی ناراحتند
ازمردمی که به آنها رای دادند
ناشناس
۱۳:۳۶ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
امنیت داشتن یا نداشتن سامانه در مورد همه هست ، چرا نمایندگان فکر می کنند تافته جدا بافته هستند ، موقع انتخابات که خود را از جنس مردم می دانند ، اگر ناراحت نیستند مثل بقیه ثبت نام می کنند و اموال خود را اعلام می کنند
ناشناس
۱۳:۳۴ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
اینا همون نماینده هایی هستن که به خاطر وارد کننده خودرو با مسئول گمرگ برخورد بد میکنن.
ناشناس
۱۳:۰۹ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
باشه فقط مکتوب اعلام کنید اونم قبول
مهدی
۱۲:۰۸ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
چرا یعنی اینقدر زیاده که جا نیست یا کمه خجالت میکشن
مرصاد
۱۱:۱۷ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
آنرا که حساب پاک پاک نیست ؛ از محاسبه باک است !!
ناشناس
۱۰:۴۵ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
خوب برای اینکه مشکل دارند.
ehsan
۱۰:۴۴ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
وقتی مال از راه حلال باشه که دیگه ترسی نداره که بخواد روی سایت باشه
ناشناس
۱۰:۳۷ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
نپیچون دیگه عزیز جان برو اعلام کن
شام
۱۰:۱۸ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
همه وهمه، خصوص قانونگزاران بایدبه مرقانون عمل کندو نباید بی قانونی مدشود و باید با خاطیان مجازات و فوری برخوردشود.
ناشناس
۱۰:۱۸ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
چی میشه اگر مردم دارایی نماینده مجلس رو بدونن . بگید ماهم بدونیم اگه اتفاق خاصی می افتد ماهم باخبر بشیم و اموال شمارو نبینیم. علی وار زندگی کن علی وار رفتار کن و علی وار به مردم خدمت کن
ناشناس
۱۰:۱۶ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
از خدا بترسید و خجالت بکشید, چه در سامانه چه کتبی و یا هر روشی خداوند ناظر است.
ناشناس
۱۴:۲۹ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
مرگ بر امریکا و انگلیس
ناشناس
۱۰:۱۵ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
اسم این نمایندگان را اعلام عمومی کنید
ناشناس
۱۰:۰۵ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
طلا که پاک است چه منش به خاک است؟
آشنا
۰۹:۴۲ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
اگر قانون که باید ثبت اطلاعات در سامانه باشد . خب باید ثبت سیستم شود . اگرم نیست که کتبی و شفاهی هم حلال این مشکل نیست وقتی خود قانون گذارقانون را قبول ندارد از مجریان و مردم چه انتظاراست؟
ناشناس
۰۹:۲۵ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
قبلا یه امتحان شفاهی بود یه کتبی؟