سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تهیه شیره انگور به روش سنتی در روستای ده چشمه

تصاویری از تهیه شیره انگور به روش سنتی در روستای ده چشمه شهرستان فارسان را ببینید.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، تصاویری از تهیه شیره انگور به روش سنتی در باغ درویش روستای ده چشمه شهرستان فارسان را ببینید.

عکاس: محمودی

برای تهیه شیره بعد از شستن انگورها، آن‌ها را له کرده و آب شان را می‌گیرند، سپس آب انگور را بر روی حرارت بالا قرار دهند و مقداری خاک رس سفید مخصوص به آن اضافه می‌کنند، بعد از به جوش آمدن و جدا کردن کف روی آب انگور، گل رس را از آن جدا کرده و به مدت ۲ ساعت تا به دست آمدن غلظت مورد نظر بر روی حرارت قرار می‌دهند.

شیره انگور دارای ویتامین‌های a، b، c و املاحی، چون آهن، منیزیم و مقدار زیادی کلسیم است.

این محصول بسیار انرژی زا و در رشد کودکان و نوجوانان مؤثر است.

روستای ده چشمه در فاصله ۶ کیلومتری شهر فارسان و حدود ۴۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد که گردشگاه تاریخی پیرغار نیز در مجاورت آن واقع شده است.

انتهای پیام/ف

تصاویری از تهیه شیره انگور در روستای ده چشمه

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.